asdf

Melissa McCarthy újabb vígjátékban szórakoztat

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Jövőre megint nagyokat fogunk röhögni: a héten Melissa McCarhty (a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém és A főnök főszereplője) forgatni kezdte új vígjátékát, amely stílusban és nagyszájúságban sem fog lemaradni az eddigiektől.

A rendezés családon belül maradt: a Life of the Party című film készítését a színésznő férje, két gyerekének apja, Ben Falcone irányítja. A módszer már A főnök-nél is bevált, ott az tette a munkát még családiasabbá, hogy a sztár pár idősebb lánya, a tízéves Vivivan is szerepet kapott: az anyukája gyerekkori változatát alakította.

Life of the Party MelissaA komédia ezúttal egy addig normális, csendes életet élő középkorú asszonyról szól, akit váratlanul elhagy a férje. A nő (természetesen Melissa McCarthy) jobb ötlet híján visszamegy az egyetemre, beköltözik a kollégiumba, és még az sem zavarja, hogy egy évfolyamba kerül a saját lányával: inkább megpróbálja fenékig kiélvezni az egyetemisták életét, bulizik, tombol és pasizik… mintha harminc évvel fiatalabb volna.

Life of the Party Melissa02

A már ennyiből is tipikusan mccarthysnak tűnő vígjátékban Gillian Jacobs, Maya Rudolph és a kétszer is Oscarra jelölt Jacki Weaver is szerepet kapott, a stáb fontos tagjai pedig mind dolgoztak már vagy A főnök-ben, vagy a Förtlemes főnökök-ben.

A Life of the Party bemutatója 2017-ben várható.

Megosztás facebookon