asdf

Megvan a Terminátor 5. címe

  • Szerző: P. Kristóf
Bár egyelőre alig tudni valamit a Terminátor ötödik részéről, a Production Weekly bejelentette a film címét.

Eddig elég kevés információ látott napvilágot a Terminátor ötödik részéről, hiszen egyelőre még gyerekcipőben jár a produkció. A pletykák szerint a fiatal Sarah Connor lesz a történet középpontjában, akit a halálosztó még teherbe esése előtt akar megölni, így ezúttal az ötvenes évekbe küldik vissza. A szerepre egyelőre két lehetséges befutó van, Emilia Clarke, akit a Trónok harcából ismerhet a hazai közönség, valamint a 21 Jump Streetben is feltűnő Brie Larson. 

Terminator Genesis

A franchise igazi sztárja, Arnold Schwarzenegger, ahogy már az első részben megígérte, visszatér. Azonban, hogy vajon melyik oldalon áll majd és hogy milyen mértékben lesz jelen a történetben, azt egyelőre nem tudni. Ami még biztos, az az, hogy Alan Taylor rendezi a filmet és valami olyan volumenű produkciót szeretnének, ami a második rész hagyományait és minőségét folytatná. Az ötödik résszel egy teljesen új trilógiát akarnak elindítani, amelyet egy sorozat egészítene ki.

A korábbi Terminátor 5 helyett most a Production Weekly nevű honlap közzétette, hogy a film címe Terminátor: Genesis lesz. Az oldal információi elég megbízhatóak szoktak lenni, így bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, feltehetőleg nem kamu a hír. A genesis magyarul teremtést, kezdetet jelenet, ami a korábban felvázolt alaptörténethez még passzol is. 

A Terminátor: Genesis 2015. július elsején kerül mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon