asdf

Mégsem ez lesz az utolsó Kaptár film?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Resident Evil videojátékokon alapuló film 2002-ben aratta első, óriási sikerét: azóta minden rész fokozza az előző hangulatát, újabb vizuális különlegességek, újabb szörnyek és újabb, gonosz ötletetek teszik egyre izgalmasabbá a sorozatot.

Néhány zombi körüláll egy véres, mocskos anyukát, aki a kisbabáját szoptatja – majd elolvadnak a gyönyörűségtől, mind nagyon aranyosnak találják a félévest, és nem fukarkodnak a dicséretekkel. Ilyesmi csak egy filmben fordulhat elő. Vagy egy filmforgatáson.

Milla-Jovovich--Resident-Evil--The-Final-Chapter-LA-Premiere

Milla Jovovich 2015 áprilisában szülte meg második lányát, Dashiel Edant, és szeptemberben kezdte a munkát legendás sorozata, A kaptár új részén. A baba a színésznővel tartott a forgatásra. Míg az anyukája elképesztő mutánsokkal küzdött az Umbrella társaság földalatti bunkerében, ő békésen szunyókált, a pihenőkben pedig a stáb kedvence volt. A rendező sem ellenezte ezt, ő ugyanis a kislány apja. A rendező- színésznő pár nagyobb lánya szintén nem maradt otthon: ő alakítja a filmben a Vörös Királynőt.

"Nem családi filmet forgattunk, de nekem nagyon jó érzés volt családostul visszatérni Racoon Citybe. És ki tudja, néhány év múlva talán megint hiányozni fog. Akkor talán A kaptár – Utolsó fejezet mégsem lesz az utolsó…" – nyilatkozta a színésznő.

A kaptár – Utolsó fejezet/Resident Evil: The Final Chapter - Már a mozikban!

Megosztás facebookon