asdf

Megkezdődött a Han Solo-film forgatása

  • Szerző: Simon
  • Forrás: Forum Hungary
A legendás gazfickónak és mindenki kedvenc vukijának első kalandjai rövidesen megelevenednek, hiszen február 20-án megkezdődött a Han Solo fiatalkorába betekintést nyújtó, egyelőre még cím nélküli Star Wars-történet forgatása a londoni Pinewood Studiosban.

A film a páros a Star Wars IV. rész: Egy új remény eseményei előtti kalandjait mutatja be, köztük első találkozásukat a messzi-messzi galaxis másik kártyás zsiványával, Lando Calrissiannel.

Phil Lord és Christoper Miller ülnek a rendezői pilótafülkében, a szereplők között pedig feltűnik Alden Ehrenreich (Lenyűgöző teremtmények, Ave, Cézár!) mint Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover mint Lando Calrissian, Thandie Newton, valamint Phoebe Waller-Bridge és Joonas Suotamo mint Chewbacca.

"Az, hogy ennyi kreatív ember, ily sok egyéniség összegyűlt a világ minden tájáról, csak hogy alkossanak, minimum csodaszámba megy. Nem tudunk semmi poénosat kinyögni, mert annyira meg vagyunk hatva. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat.” – lelkendezett Lord és Miller. Elkészült az első stábfotó is:

han-solo-casting

A képen balról jobbra Woody Harrelson, Christopher Miller (rendező), Phoebe Waller-Bridge, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Joonas Suotamo (Chewbacca), Phil Lord (rendező) és Donald Glover látható, egyedül Thandie Newton hiányzik a képről.

A filmet Lawrence és Jon Kasdan írták, producerei Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, a társproducerek Kiri Hart, Susan Towner és Will Allegra.  Lawrence Kasdan és Jason McGatlin szolgálnak executive producerként.

han-solo1_fqgm

A hajó legénységét a filmipar neves képviselői alkotják, úgymint Bradford Young operatőr, akit az Érkezésért Oscar-díjra jelöltek, Chris Dickens vágó, Dominic Tuohy és Rob Bredow különleges effektusokért felelős szakemberek, illetve Brad Allan akciókoreográfus. Hozzájuk csatlakoztak a Star Wars világában már jártas stábtagok: Neal Scalan (a lények és droidok alkotóműhelyének vezetője), Neil Lamont (látványtervező), Dave Crossman és Glyn Dillon (társ-jelmeztervezők), Jamie Wilkinson (a kellékek felelőse), Lisa Tomblin (fodrász), Amanda Knight (sminkes) és Nina Gold (az angliai casting director).

A Han Solo főszereplésével készülő Star Wars-történet bemutatója 2018 május végére várható.

Chewie, add rá a tartalékot!

Megosztás facebookon