asdf

Matt Damon Ben Affleck-et vigasztalja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Ki máshoz fordulna az ember bánatában, ha nem a legjobb kamaszkori barátjához. Egyre gyakrabban látni Matt Damon-t és Ben Affleck-et együtt Los Angelesben.

Az üzleti verzió szerint több közös produkciót készítenek elő – ezekről korábban ők maguk meséltek –, a "romantikus" változat viszont úgy hangzik, hogy Damon azért jár össze barátjával, hogy vigasztalja.

Ben-Affleck-Matt-Damon-Through-YearsAffleck, amióta elvált Jennifer Garner-től, nem tudta magánéletileg öszeszedni magát, bár a szakmai sikereire nem lehet panasza. Damon viszont hosszú ideje boldogan él három gyermekével és argentin feleségével – akit egy bárban ismert meg pincérnőként –, tehát biztosan ismeri a boldog házasság titkát.The-Great-Wall-Movie-Character-poster-1

Damont legközelebb Zhang Yimou filmjében A Nagy Fal című kínai-amerikai szuperprodukcióban láthatjuk. Damon középkori zsoldost alakít, aki azért megy Kínába, hogy két társával ellopja a puskapor titkát. Ehelyett egy háborúba keverednek, amelyben hat kínai hadsereg probálja megvédeni országát a Nagy Falon a sárkánygyíkok támadása ellen.

Mivel közeleg a film bemutatója, csaknem 9 perces új előzetes jelent meg a neten, amely számos újdonsággal szolgál.

 

A Nagy Fal/The Great Wall – Hazai bemutató: 2017. január 5.

Megosztás facebookon