asdf

Másnaposok apára vadásznak

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Mindannyian Todd Phillips halvány tükörképei vagyunk – ezzel a szerény és költői mondattal válaszolt Ed Helms, a Másnaposok-filmek egyik legviccesebb főszereplője, amikor nemrég egy újságíró azt kérdezte tőle, hogy új vígjátéka az Apavadászat mennyire hasonlít a Másnaposok-hoz.
A kérdés elég logikus: a filmet ugyanis Todd Phillips eddig legközelebbi munkatársa, a Másnaposok-trilógia és a Haverok fegyverben operatőre, Lawrence Sher rendezte. És természetesen Ed Helms-et hívta főszereplőnek, aki a filmben Owen Wilson társaságában egy egész Amerikát átszelő út során keresi az igazi apját… és vagy négyszer meg is találja.
Apavadaszat_jelenetfoto (2)
Már a Másnaposok-filmek kapcsán született nyilatkozatok során is kiderült, hogy Sher nagyon vicces filmes, és a trilógia jó néhány poénja az ő fejéből pattant ki a forgatások közben. "Persze, hogy rengeteget tanultunk Toddtól. Én is meg Larry is. De azért megvan a saját humorérzékünk. És remélem, Todd nem csalódik bennünk, és ezután a film után is fog hívni, a következő filmjeibe." – mondta Ed Helms.


Apavadászat/Father Figures - Hazai bemutató: 2018. január 4.
Megosztás facebookon