asdf

Mark Hamill csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán

Ideje volt már, hogy a Star Wars leghíresebb Jedi-je csillagot kapjon a legendás Los Angeles-i Walk of Fame-en.
Ünnepélyes ceremónia keretei között kapta meg Mark Hamill csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán. Az El Capitan Theatre előtt tartott ünnepségen rengeteg rajongó mellet tiszteletét tette többek között George Lucas, Harrison Ford, Billie Lourd, Kelly Marie Tran, Rian Johnson, Kathleen Kennedy. A rajongók a messzi, messzi galaxisban érezhetik magukat, hiszen Luke Skywalker a 2630. csillagot kaphatta meg.
Walk of Fame_Mark-Hamill (2)
Walk of Fame_Mark-Hamill (1)
Walk of Fame_Mark-Hamill (3)
A 66 éves Hamill így nyilatkozott az elismeréssel kapcsolatban: "Szeretném elmondani, hogy egy álmom valóra vált!" - mondta. A kaliforniai származású Hamill több mint 40 éve szerepelt a Csillagok háborújában, az első Star Wars-filmben. A nyolcvanas években a színész a trilógia további két epizódjában, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér című részekben is Skywalker-t alakította. A legutóbbi, Star Wars - Az ébredő Erő és a Star Wars - Az utolsó jedik című filmekben ugyancsak a jedimester szerepében láthattuk.
Walk of Fame_Mark-Hamill (4)
Walk of Fame_Mark-Hamill (5)
Walk of Fame_Mark-Hamill (6)
Hamill számos más filmben és tévés produkcióban is dolgozott. Feltűnt a Kingsman - A titkos szolgálat című filmben, és közreműködésével hamarosan bemutatják a Con Man című drámát, amely Barry Minkowról, a börtönbüntetésre ítélt csaló üzletemberről szól.
Megosztás facebookon