asdf

Már több mint 18 ezren látták a Kincsemet

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Forum Hungary
Tegnap óta látható országszerte a mozikban a Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével készült grandiózus látványvilágú, vagány humorú romantikus kalandfilm, a Kincsem.

Kincsem a bemutató napját követően (beleértve a március 15-i premier előtti vetítéseket is) már 18.716 nézőnél jár, ami nem csak a hazai produkciók között számít kiemelkedőnek. A sajtó által kedvezően fogadott film a nézők szívét is rabul ejteni látszik, amit a számtalan pozitív visszajelzés és magas közösségi média-aktivitás is bizonyít.

kincsem_poszterKincsemben Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

A Valami Amerika és Magyar vándor rendezőjének új, romantikus kalandfilmje már a mozikban!

A rendező, Herendi Gábor élete legnagyobb munkájának tartja a filmet.  A 72 napos forgatás alatt folyamatosan százhúsz-százötven fős stáb dolgozott, de akadt olyan jelenet is, ami miatt egyszerre hatszáz ember tartózkodott a felvétel helyszínén. Az impozáns látvány mellett az egyedi hangulat megteremtésére törekedtek az alkotók, nemcsak a jelmezekkel és eredeti helyszínekkel, hanem a speciális effektekkel is.  A Kincsem utómunkája  több mint  nyolc hónapot vett igénybe.

Megosztás facebookon