asdf

Májusi mozifilmek

Sokáig tartott, de eljött végre a nyár. Strand, napsütés és szabadtéri programok - leginkább ezekért imádjuk ezt az időszakot. De a túlforró nyári napokon se felejtsük el a hűs mozitermeket. A filmforgalmazók idén is kitesznek magukért és tucatnyi jó filmmel várnak minket a mozikban.

Májusban lehetünk kicsit másnaposok, de eszeveszett módon száguldozhatunk is. Viszont, ha mesés hangulatra vágyunk, akkor az erdő rejtelmes világába is elutazhatunk. Valamint a szexben kevésbé jártasok is tanulhatnak egy keveset.

filmek2013


Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6)

Tervezett bemutató: május 23.

Dominic Toretto (Vin Diesel) és Brian O'Conner (Paul Walker) száguldozós kalandjai tovább folytatódnak. Dom és Brian a riói balhéja után a banda szétszóródott a világban, zsebükben a százmilliós zsákmánnyal. Ám az állandó szökés miatt nem teljes az életük. Dwayne Johnson, azaz Hobbs ismét a filmben és halálos iramban kéri Torettóék segítségét egy rivális bandával való leszámoláshoz, amelyet Luke Evans figurája irányít. Egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty. Dom és csapata segít Hobbsnak, amiért teljes kegyelem jár mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek otthonukba, és egyesíthessék családjaikat.

 


A zöld urai (Epic)

Tervezett bemutató: május 23.

Amanda Seyfried, Beyoncé, Colin Farrell vagy Christoph Waltz az erdő mélyén vívják meg saját csatájukat, de csak A zöld urai című animációs filmben, ahol különös lények élnek és furcsa dolgok történnek. A jó és a rossz küzdelmét emberi szemek aligha látják. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket.

 


Szex az ex után (My Awkward Sexual Adventure)

Tervezett bemutató: május 23.

Szex, szex és szex. Erre a nyárra is jut egy film, ami a mindenkit foglalkoztató témát dolgozza fel vicces köntösbe bújva. A túlzottan visszafogott könyvelőnek Jordan Abrams-nek (Jonas Chernick) nem csak a munkája, szexuális élete is unalmas. Barátnője Rachel (Sarah Manninen) megunja és szakít vele. Jordan ebben nem törődik bele bármire hajlandó, hogy visszaszerezze a lányt. Először legjobb barátjához fordul Dandak (Vik Sahay) aki hírhedt szerencsejátékos. Később találkozik a nagyvilági táncosnővel Juliaval (Emily Hampshire). Üzletet kötnek: Jordan segít neki anyagi gondjai megoldásában, Julia pedig bevezeti a szexuális játékok és kalandok rejtelmeibe.

 


Másnaposok 3 (The Hangover Part III)

Tervezett bemutató: május 30.

A Másnaposok fináléját hatalmas kíváncsiság övezi. Hiszen az első részt a második nem igazán tudta überelni.  Az első után hasonlóan nagy poénokat vártunk, vagy még nagyobbakat, de azok inkább fáradt viccelődések voltak. A harmadik film előzeteséből kiderül, hogy srácok most nem egy esküvő és nem is egy legénybúcsú körüli bonyodalmakba keverednek, hanem emberrablás a sztori, és Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms feladata, hogy kézre kerítsék Mr. Chow-t, ha valaha viszont akarják látni a haverjukat (Justin Bartha). Minden bizonnyal a legviccesebb még mindig a Farkasfalka vezére, Galifianakis lesz.

Megosztás facebookon