asdf

Lady Gaga egy filmben játszik Bradley Cooper-rel!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Stefani Germanotta filmsztár lesz. Ebben a formában talán még nem elég ütős a hír. De így: Lady Gaga elvállalta első filmes főszerepét, valószínűleg már jobban hangzik.

A popcsászárnő természetesen korábbi uralkodók nyomába lép: Barbra Streisand (még korábban Janet Gaynor és Judy Garland) szerepét játssza majd a Csillag születik legújabb, modernizált változatában.

Csillag születik01Partnerét, a lecsúszó, alkoholista rocksztárt, azt, akinek az eljátszására Streisand eredetileg Elvis Presley-t, azután Marlon Brando-t vagy Mick Jagger-t szerette volna (és végül Kris Kristofferson-t választotta) az új változatban Bradley Cooper kelti majd életre. Érdekesség, hogy a filmet rendezőként is elvállalta Cooper.

Lady-Gaga-Bradley-Cooper-Kissing-Star-Born-Set03

Az új Csillag születik sok különlegessége közül az egyik, hogy ez lesz a négy alkalommal Oscar-díjra jelölt Bradley Cooper első rendezése. Lady Gaga húsz számból álló szuperkoncerttel nyitotta a Coachella fesztivált, és onnan egyenesen Kaliforniába utazott, hogy kezdődhessen a forgatás. Már posztolta is az első képet magáról, amelyen barna parókában vadul csókolózik Bradley Cooper-rel – persze csak a film kedvéért.

Lady-Gaga-Bradley-Cooper-Kissing-Star-Born-Set

Lady-Gaga-Bradley-Cooper-Kissing-Star-Born-Set02

Csillag születik/A Star is Born, Várható bemutató: 2018 ősz

Megosztás facebookon