asdf

Kovács Patrícia szerint is ebbel szebb az élet! (interjú)

Október 18-án kerül mozikba a Patrick - Ebbel szebb az élet című romantikus vígjáték. Ott jártunk a film egyik szinkronfelvételén, amiben Kovács Patrícia és Kamarás Iván kölcsönzi a hangját a főszereplőknek. A stúdióban a Mopsz Fajtamentés Alapítvány kutyusa, Sanyi is meglátogatta a színészeket.
A filmben, az újdonsült kutyatulajdonosnak Kovács Patrícia színésznő kölcsönzi a hangját, akit már többször láthattunk kampányolni a kutyusok mellett, menhelyekre jár önkénteskedni, és aki ő maga is boldog gazdija egy mentett ebnek, Jankának. A Patrick - Ebbel szebb az élet szinkronmunkálatainak szünetében beszélgettünk a színésznővel, miközben az ölében pihent Sanyi, a Mopsz Fajtamentés Alapítvány mopszlija aki kiköpött mása a filmbeli Patrick-nek.
patrick_szinkron (3)
patrick_szinkron (1)
A kis mopsz a szinkronstúdióban látogatta meg Patríciát, és Kamarás Ivánt, aki a szórakoztató vígjátékban egy sármos állatorvosnak kölcsönzi a hangját. A színészek boldogan fotózkodtak a mopsszal, aki teljesen levette őket a lábukról. Sanyit, gazdija, Zétényi Dóri, az Alapítvány szóvivője is elkísérte a forgatásra.

Megosztás facebookon