asdf

Kóstoljátok meg Ti is Tyrion Lannister kedvenc italát! Itt a Johnnie Walker limitált kiadású whiskyje!

  • Szerző: MoziStar
Holló érkezett a hírrel, hogy a Johnnie Walker hivatalosan is belépett a Trónok harca világába. Hosszú várakozás van mögöttünk, de most már tényleg csak napok vannak hátra a premierig. Erre inni kell!
Már csak pár nap és kezdetét veszi a világ legismertebb sorozatának befejező évada az HBO GO-n. A Trónok harca április 15-i premiert megünneplendő hazánkban is elérhetővé vált az HBO és a Johnnie Walker együttműködéséből született különleges, limitált kiadású whiskyje, a White Walker, amelyet még Tyrion is elégedetten iszogatna.
TronokHarca_Tyrion
A jégkék szemükről ismert Mások élőholt seregei, élükön az Éjkirállyal, megérkeztek a Fagyos Északról, és magukkal hozták a tél hidegét, valamint egy limitált szériás whiskyt, amely fagyos világukat idézi meg. A whisky-specialista, George Harper és a Johnnie Walker szakértőkből álló keverőcsapata alkotta meg ezt az innovatív whiskyt, mely a legjobban akkor érvényesül, ha közvetlenül a fagyasztóból kerül felszolgálásra, felidézve a White Walker-ek fagyos jelenlétét.
TronokHarca_WhiteWalkerWhisky
A palack megjelenése a jeges, fehér és kék díszítéssel, valamint az Éjkirály seregébe illő páncélzatban megjelenő ikonikus Johnnie Walker sétáló figurával azonnal a fagyos Északra repít. Hőérzékeny tintatechnológiát alkalmazva a jéghideg palackon feltűnik a „Winter is Here” felirat, amely emlékezteti a rajongókat, hogy a Tél megérkezett. A házasításban található Cardhuból és Clynelish-ből származó single malt whiskyknek köszönhetően a White Walker ízében karamellizált cukor és vanília jegyek fedezhetők fel friss piros bogyós és egyéb gyümölcsökkel. George Harper a Fagyos Északból indult ki a White Walker megalkotásánál. „A Clynelish-ből származó whiskyk hosszú, skót telet vészeltek át, - mely nem ismeretlen a Falon túl őrjáratozó Éjjeli Őrség számára sem - így ez volt a tökéletes kiindulópont ennek az egyedi whiskynek a megalkotásához.” – mondta a szakértő.
TronokHarca_Ejkiraly
A limitált kiadású whisky hivatalos magyarországi forgalmazója a Zwack Unicum Nyrt. A termékek már elérhetőek a nagyobb Tesco hipermarketekben, az Interspar és a Spar szupermarket üzletekben, illetve az összes Metro áruházban.
Az igazi rajongók még az április 15-i premier előtt beszerzik a különleges italt, így barátaikkal együtt stílusosan tudják köszönteni az Éjkirályt és a Mások seregét.

Megosztás facebookon