asdf

Kivágtak egy sztárt a Rossz szomszédság 2-ből

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Nem lesz látható a Rossz szomszédság 2-ben Lena Dunham, az HBO Csajok című sorozatának sztárja, mivel kivágták a jelenetét a filmből.

rossz_szomszédság_2 (9)

Erről ő maga tudósította a követőit, amikor képet posztolt róla az Instagramon. Lena egy máglyán áll középkori ruhában, ugyanis Jeanne D'Arcot alakítja.

Lena DunhamHogy kerül az Orleans-i szűz egy napjainkban játszódó vígjtátékba, amely arról szól, hogy a békés elővárosi polgárok idegbajt kapnak a melléjük költöző bulizós egyetemistáktól? Úgy, hogy már nem csak fiúk keserítik meg a főszereplő polgárosodott házaspár (Rose Byrne, Seth Rogen) életét, hanem egyetemista csajok is, akik még a srácoknál is rosszabbak. Az egyik jelenetben visszatekintenek a történelem híres nőalakjaira, akiket példaképüknek tekintenek - így került volna a képbe Jeanne D'Arc. Lena le is írja az instagram-poszt alatt, hogy a jelenetben a történelmi hűségre fittyet hányva leugrik a máglyáról, és kardélre hányja a közelben álló férfiakat. A színésznő egyébként nem haragszik, amiért kivágták a jelenetét, azt írja, a kardozás már önmagában megérte, olyan jó buli volt. És még az is lehet, hogy a jelenet majd rajta lesz a DVD-n.


Rossz szomszédság 2./Neighbors 2 - Hazai bemutató: 2016. május 12.

Megosztás facebookon