asdf

Kik lesznek Venom ellenségei?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Nincs már messze október 4., amikor Tom Hardy bebizonyíthatja, hogy kétségektől gyötört szuperhősként is egyszerre tud laza és kemény lenni.
A Venom premierje már csupán két hétnyire van, az alkotóknak mégis sikerült az, ami kollégáiknak nem szokott: a történet nagyon sok titkát megőrizték a majdnem utolsó pillanatig.
Tom+Hardy+CinemaCon+2018
És most maga a rendező, a Zombieland-del híressé vált Ruben Fleischer kotyogott ki néhány meglepetést. Például azt, hogy nemcsak Riot, hanem több más főgonosz is felbukkan majd a filmben. Még a négy alkalommal Oscar-díjra jelölt Michelle Williams is megemlítette egy interjúban, hogy mivel ő a film főhőse, Eddie Brock barátnőjét játssza a filmben, a képregény-előzménynek megfelelően, visszatérhetne mint Venom női változata – és ő vállalná is a szerepet.
Tom-Hardy-as-Venom-2018
Legutóbbi interjújában Fleischer megerősítette, a Venom célja többek között az, hogy megalapozzon egy hosszú sorozatot, és ehhez a későbbi részek szereplőit is fel kell villantania. De arra a kérdésre már nem akart válaszolni, hogy sokak kedvence, Carange (vagyis Vérontó) köztük van-e. A nyomozni vágyó képregényrajongók azonban ezeket a mondatokat Woody Harrelson egy korábbi nyilatkozatával egészítik ki: ő azt nyilatkozta, hogy ebben a filmben kis szerepet játszik, de a folytatásban már nagyot – vagyis talán igaz a pletyka, és ő lehet a következő Venom film főgonosza.
Venom - Hazai bemutató: 2018. október 4.
Megosztás facebookon