asdf

Kiderült Natalie Portman gyönyörű bőrének titka

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Külön cikket szentelt a brit Daily Mail annak a kétségtelen ténynek, hogy Natalie Portman-nek hibátlan a bőre. A színésznő egyébként már régóta a Dior kozmetikai cég arca, tehát munkaköri kötelessége, hogy mindig szép legyen.
Ám a Fekete Hattyú főszereplője nem volt mindig ilyen "hibátlan", bőre még felnőtt korában is pattanásos volt, aztán bekövetkezett a nagy változás.
natalie_portman_dior02
A tehetséges színésznő vegán lett, nem fogyaszt tejterméket és tojást, ez pedig hibátlan bőrt eredményez. A lap megszólaltatta dr. Nick Lowe bőrgyógyászt, aki elmagyarázta, hogy a tojásban és a tejben hormonok, illetve gyulladáskeltő anyagok vannak, ettől lesz pattanásos az ember bőre.
natalie_portman_dior01
Natalie Portman-t legközelebb az Expedíció című izgalmas sci-fiben láthatjuk. Biológust alakít, aki egy osztag tagjaként megpróbálja felderíteni azt az elzárt, lakatlan területet, ahol megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Korábban már tizenkét kutatócsapat merészkedett erre a vidékre, de senki sem tért vissza. A film Jeff Vandermeer regényéből készült, amely egy trilógia első része.
  
Expedíció/Annihilation – Hazai bemutató: 2018. február 22.
Megosztás facebookon