asdf

Készülhetünk a Boldog halálnapot! 3.-ra

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Nagy siker volt tavaly a Boldog halálnapot! című thrillervígjáték, amelynek hősnője mindig ugyanarra a napra ébred, újra meg újra átéli meggyilkolását, s az ördögi időhurok mindaddig nem szűnik meg, míg meg nem találja a babamaszkos gyilkost.
Már mozikban a folytatás, a Boldog halálnapot 2., és ebből az alkalomból Christopher Landon rendező elárulta, honnan a dermesztő babamaszk.
Christopher Landon_happydeathday2
„Mindez a tudatalattimból származik. A babamaszk azért lehet rémisztő, mert nagyon para szülőnek lenni, ezt magamon tapasztaltam. Az embernek az a rögeszméje támad, hogy rossz szülő, mert nem tud megfelelni az elvárásoknak. Az első film készítése idején a párom éppen várandós volt, és egyfolytában azon görcsöltünk, mihez kezdünk, amikor megszületik a baba. Még rémálmaim is voltak, így jöttem rá, hogy legjobban a babamaszk jelképezheti azt a frászt, ami erőt vett rajtunk.” – mondta el Landon a Business Insidernek.
happydeathday2_01
Senki nem mondhatja, hogy Christopher Landon, a Boldog halálnapot! 1. és 2. rendezője nem szólt időben. A második rész bemutatásakor közölte, hogy érdemes a film legvégéig a vászon előtt maradni, mert a végefőcím alatti jelenet már a potenciális harmadik részt készíti elő. És jól is teszi, ha előkészíti, ugyanis a második részről az a kritikusok egyöntetű véleménye, hogy jobb az elsőnél, amely a tavalyi szezon egyik nagy meglepetés-sikere volt. Az ítészek szerint a folytatásban több a szív és az ész, és emiatt sokkal tartalmasabb, mint elődje.
happydeathday2_02
„Mindig is trilógiaként képzeltem el ezeket a filmeket, és már van is pár ötletem, amitől a harmadik rész teljesen őrült és még viccesebb lesz” – mondta Landon az Entertainment Weeklynek. Utalt még arra is, hogy a producerek is az újabb folytatás mellett vannak.
Boldog halálnapot! 2./Happy Death Day 2U – Már mozikban!
Megosztás facebookon