asdf

Készül minden idők legnagyobb King Kong-ja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Most jó Barcelonában lenni. A CineEurope a mozis szakma nagy találkozója, ahol – szigorúan őrzött mozitermekben – az Európából összegyűlt szakmabeliek részleteket láthatnak elkészült, de még be nem mutatott, vagy éppen most készülő filmekből, és maguktól az alkotóktól hallhatják a terveiket.

Emellett mersze minden sztár és minden rendező igyekszik nagyobbat mondani az előzőnél. A legnagyobbat Jordan Vogt-Roberts mondta idén. A rendező a Kong: Koponya sziget forgatásán dolgozik egy elképesztő csapattal, melynek tagja Tom Hiddleston, Toby Kebbell, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly és Thomas Mann is.

kong-skull-islandA Hollywood Reporter szerint a rendező nem fecsérelte az időt szerénykedésre. "Ez lesz minden idők legnagyobb King Kong-ja. A mi majmunk nem 10 vagy 30 láb, hanem 100 láb magas. Ami azt jelenti, hogy egy több mint 30 méteres fenevaddal találja majd szembe magát a Koponya szigetre merészkedő expedíció… de a többi részlet egyelőre szigorúan a barcelonai zárt ajtók mögött maradt."  – mondta Vogt-Roberts

Kong: Koponya sziget/Kong: Skull Island - Hazai bemutató: 2017 tavasza

Megosztás facebookon