asdf

Készül a Top Gun 3.!

Tom Cruise újra szárnyalni készül. A hírek szerint jön a harmadik Top Gun-film, amelyben Cruise mellett várhatóan visszatér Miles Teller és Glen Powell is.

A Top Gun: Maverick közel 1,50 milliárd dolláros bevételre tett szert, így esélyes volt, hogy jön a folytatás. A 2022-ben bemutatott filmre 36 évet kellett várni az 1986-os első rész után. Remélhetőleg a harmadik részre nem kell évtizedeket várni. A Puck News beszámolója szerint a Top Gun: Maverick társszerzője, Ehren Kruger jelenleg a forgatókönyvön dolgozik, a producerek, Jerry Bruckheimer és David Ellison is részt vesznek benne, a Maverick rendezője, Joseph Kosinski pedig várhatóan vagy rendező, vagy producer lesz. 

top-gun-maverick-tomcruise

Miről szólna a Top Gun 3.?

A 2022-es Top Gun elsöprő sikere közepette sok spekuláció született arról, hogy egy harmadik film is készülhet. Bár Bruckheimer többször is szemérmesen nyilatkozott a lehetőségről, Kosinski korábban utalt rá, hogy Tom Cruise Pete "Maverick" Mitchelljének több története is van.

„Van még egy olyan történet, ami elég meggyőző ahhoz, hogy visszatérjünk hozzá?” – tette fel a költői kérdést Kosinski, majd így folytatta: „Nekem úgy tűnt, hogy Mavericknek maradt még némi benzin a tankban. Nem nyugszik le.” 

Bár a Paramount Pictures egyelőre hivatalosan nem erősítette meg a hírt, a jelentés szerint a Top Gun 3. lehet Tom Cruise következő filmje a 2025-ben megjelenő Mission: Impossible - Leszámolás - Második rész után.
Megosztás facebookon