asdf

Késeléssel megspékelt szerelem

A magányos, pulzus nélküli, romantikus lelkű zombi, R történetére már nem kell sokat várnia a mozirajongóknak: áprilistól garantáltan mindenki másképp néz majd az élő halottakra. Az Eleven testek-ben (12E) R-t életre keltő fiatal sztár, Nicholas Hoult a thatfilmthing.com-nak elárulta, a szerepben az jelentette számára a legnagyobb kihívást, hogy a nézők kötődjenek ehhez az oszlásban lévő, de szeretnivaló zombi sráchoz. ’Pont attól olyan emberi az egész, mert R is folyton valahova tartozni akar, de valahogy mégsem találja a helyét. Ismerős helyzet? Szerintem nagyon is az.’

WARM BODIES

Az ausztrál Teresa Palmer játssza Juliet, akivel az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon voltak Houlttal. Szükségük is volt rá, hisz Hoult, azaz R nem sokat beszél az egyszerre bájos, és rémisztő zomromcomban, inkább a tekintetével, és a zenén keresztül kommunikál. A fiatal színészek azt is elárulták, hogy melyik volt a kedvenc jelenetük: ’R és Julie első találkozása!’ – nyilatkozta az online oldalnak Theresa. ’Nem az a tipikus romantikus, szerelem első látásra jelenet…keményen akciózunk, még meg is lőnek. Sőt Teresa még késeket is dobál felém. Igen! Meglőnek, megszúrnak, nagyon durva. (nevet)’- kontrázott Teresa válaszára Hoult.

A 23 éves ifjú titán év elején szakított Oscar-díjas barátnőjével, Jennifer Lawrence-szel, akivel a mai napig jó barátságban vannak:’Fontos időszak volt az életemben az a két év, és azóta is gyakran összejárunk. Jen mindig is fontos szerepet tölt majd be az életemben.’- nyilatkozta a színész az újságíróknak. És április 11-én végre a magyar nézők is meglátják, hogy mi lehet a titka Nicholasnak, és hogy vajon mivel veszi le a lábáról nem csak a hölgyeket, hanem a zombikért lelkesedő pasikat is.

Megosztás facebookon