asdf

Kern András visszatér a rendezéshez

  • Szerző: P. Kristóf
Kern Andrást négy éve nem láthattuk mozifilmben. A Gondolj rám című filmnek azonban nem csak főszereplője, de egyben rendezője is lesz.

Kern András a 2010-es Halálkeringő óta nem szerepelt egy mozifilmben sem. A legfrissebb hírek szerint azonban nemsokára visszatér a vászonra, de nem csak színészként fog közreműködni a Gondolj rám című filmben, hanem rendezőként is. 

Kern András

A filmben egy sikeres sebészorvost alakít majd, aki megpróbálja megutáltatni magát ismerőseivel, miután rájön, hogy halálos beteg. A tragikomédia forgatása jövőre kezdődik majd a Magyar Nemzeti Filmalap 200 millió forintos támogatásával. A forgatókönyvet szintén Kern írta Vámos Miklós közreműködésével és jelenleg annyit lehet tudni, hogy Eszenyi Enikő is feltűnik majd benne, valamint Presser Gábor szerzi a zenéjét, míg az operatőr Ragályi Elemér lesz.

Kern eddig összesen két filmet rendezett, az 1996-os Sztracsatellát, valamint A miniszter félrelép című vígjátékot, bár azt Koltai Róberttel közösen. A Gondolj rám bemutatója 2015. februárjában lesz.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon