asdf

Kegyeleti okból előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét Amerikában

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Tavaly agy siker volt a Boldog halálnapot című kaszabolós thriller, hamarosan jön is a folytatása. Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a Boldog halálnapot! 2-ben, a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...
Amerikában a Boldog halálnapot! 2. egy nappal előbb kerül mozikba, mint tervezték. Ennek oka, hogy február 14-én lesz a parklandi mészárlás évfordulója, ahol 17 diákot lőttek agyon. Az egyik áldozat apja, Fred Guttenberg, akinek 14 éves lánya volt az egyik áldozat, nemtetszését fejezte ki a dátum miatt, így forgalmazó Universal stúdió azonnal egy nappal előbbre hozta a premiert. Az esetet taglaló Slashfilm úgy magyarázza a dolgot, hogy a stúdió nem tehette meg, hogy ignorálja Guttenberg Twitter-bejegyzését, aki időközben ismert fegyverellenes aktivista lett, és nagy botrányt tudott volna csinálni. Az sem lett volna jó megoldás, ha közleményt adnak ki, sajnálkozásukat fejezve ki - inkább megváltoztatták a dátumot, még nyertek is vele egy napot. Guttenberg szépen meg is köszönte.
happy-death-day-2u-01
A Boldog halálnapot! 2.-ben visszatérnek az első rész főszereplői, Jessica Rothe és Israel Broussard, és persze álarcos gyilkosból sem lesz hiány.
Boldog halálnapot! 2./Happy Death Day 2U – Hazai bemutató: 2019. feburár 14.
Megosztás facebookon