asdf

Justin Timberlake trollkodással okoz örömöt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Hol lát még olyat az ember, hogy Gandalf és egy birodalmi rohamosztagos együtt sörözik? – Tette fel a szónoki kérdést Justin Timberlake.

Az énekes, színész persze tudja a választ: egyedül a San Diegó-i Comic-Con fesztiválon, ahol az idén is elképesztő felhozatal volt: a jövő év legerősebb filmjeinek egyébként jól titkolt részleteibe leshetett bele és az alkotókkal pacsizhatott a több mint 160 ezer résztvevő.

justin-timberlake-trollsA sztár azért ment el a fesztiválra, mert a DreamWorks Animations új animációs filmjével, a Trollok-kal büszkélkedett itt, melyhez Timberlake nemcsak az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét a Can’t Stop the Feeling-et adta, hanem saját magát is: az egyik főszereplőnek, Ágasnak ő a hangja. Ő játssza az egyetlen mogorva színes hajú manót, a csupaszín mindig jó kedélyű, dalos lények között.

justin-timberlake-trolls01

"A dal is a hetvenes évek hangulatát hozza, csupa modern eszközzel, mert a filmben is van valami akkorról: a hippik boldog, természetközeli világát csavarták az alkotók különleges vígjátékká. Olyan ez, mint a Mátrixban. Az ember kinyit egy ajtót, apa lesz, és belép egy egészen más világba, amiről nem is tudta, hogy létezik. Azért jó a Trollok-ban dolgozni, mert egyszerre gondolhattam közben a fiamra és magamra: mindkettőnknek örömet akartam okozni." – mondta rajongóinak Timberlake San Diegóban, és azt is hozzá tette, hogy a másik nagy ihlető forrása 15 hónapos fia volt.

Trollok/Trolls - Hazai bemutató: 2016. október 27.

Megosztás facebookon