asdf

Jurassic World 3.: Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
A mögöttünk lévő nyár egyik nagy durranása volt a Jurassic World - Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre.
A női főszereplőnek, Bryce Dallas Howard-nak már van is ötlete, mivel lehetne még jobban feldobni a folytatást. „Visszahoznék annyi régi szereplőt a Jurassic Park-ból, amennyit csak lehet – mondta a színésznő legújabb interjújában. – Jó kezdetnek bizonyult, hogy Jeff Goldblum pár pillanatra felbukkant a Bukott birodalomban, de ez azért nagyon kevés. Meg kellene mutatni, hogy a többi karakter hova jutott az eltelt 25+ év alatt, mit gondolnak a dinóprojektről, és mit tesznek a totális katasztrófa láttán. A Bukott birodalomban kinyitották Pandora szelencéjét, a dinók rászabadultak a világra, a harmadik rész nagy kérdése az lesz, mit lehet ezzel kezdeni.
Bryce Dallas Howard_jw3
Bryce Dallas Howard-ot hamarosan tőle szokatlan szerepben láthatjuk az Elton John felemelkedését megéneklő Rocketman című filmben. „Ilyen még nem fordult elő velem, egyrészt Elton anyját alakítom, másrészt énekelek is – mondta nevetve a színésznő. – Mondjuk utóbbi nem meglepő, hiszen ez egy musical fantasy, amely Elton zenéjével meséli el a történetét. Mindent elsöprő energia és szív van benne, humoros, gunyoros és teátrális, ami a műfajra - és Eltonra is - annyira jellemző.

Rocketman – Hazai bemutató: 2019. június 6.
Jurassic World 3. – Tervezett bemutató: 2021. június
Megosztás facebookon