asdf

Júniusi DVD és Blu-ray megjelenések

A nagy nyári hőségben nincs is jobb a hűs szobában együtt mozizni a családdal, barátokkal, vagy akár egyedül kikapcsolni egy kis időre a nagy sürgés-forgásban. Ehhez júniusban is minden korosztály megtalálja a neki való filmet, legyen szó családi animációról, természetfilmről, thrillerről, vagy gengszterfilmről, netán vígjátékról, vagy borzongató horrorról.

 Brother Bear_1_BD_hun_2D Brother Bear_2_BD_hun_2D

Júniusban jelenik meg Blu-rayen a jól ismert Mackótestvér 1. és 2. része, és folytatódnak DVD-n Phineas és Ferb kalandjai is. A Disneynature sorozat következő filmje most az afrikai esőerdő mélyére kalauzolja a természetfilmek kedvelőit, ahol megismerkedhetnek  Oscar, a csimpánz történetével. A DVD extrái között természetvédelemről, és a csimpánzok védelméről szóló kisfilmeket is megtekinthetnek a nézők.

 Gangster Squad-DVD_2D pack

A Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Josh Brolin főszereplésével készült Gengszterosztag június 12-én jelenik meg Blu-rayen, és DVD-n. Ezzel a kiadvánnyal egy időben lát napvilágot a Gengszterfilmes gyűjtemény DVD-n, olyan izgalmas filmekkel, mint a Volt egyszer egy Amerika, A tégla, és a Szemtől szemben. A Megtört város is ebben a hónapban jön DVD-n, a feszült thriller főszerepeiben Russell Crowe, Mark Wahlberg, és Catherine Zeta-Jones látható.

 Broken City-DVD_3D pack

A romantikus műfajon belül a misztikus történetek kedvelői végre beszerezhetik a Jeremy Irons, Alden Ehrenreich, Alice Englert, Emmy Rossum, és Emma Thompson főszereplésével készült látványos, természetfölötti love storyt, a  Lenyűgöző teremtmények-et. És kedvenc orvosaink között is bonyolódnak a romantikus szálak, jön A Grace klinika 8. évada. 

Beautiful Creatures_HUGrey's Anatomy Season 8_3D_pack

A Jim Carrey, Steve Carell, Steve Buscemi, Olivia Wilde, Alan Arkin főszereplésével készült fergeteges vígjáték is júniusban jelenik meg DVD-n, A fantasztikus Burt Wonderstone. Jön a Hollywood színe javát felvonultató, szemérmetlen vígjáték, a Movie 43: Botrányfilm, valamint egy misztikus thriller William Dafoe és Anton Yelchin főszereplésve, az Odd Thomas – A halottlátó. Sylvester Stallone, a bájos Sarah Shahi oldalán tér vissza egy a vérbeli akciófilmben, a Fejlövés-ben, ami június 19-én jelenik meg DVD-n.

 Texas Chainsaw Massacre 3D-DVD_2D pack

Az Oscar-díjas Kathry Bigelow rendezőnő megdöbbentő drámája, a Zero Dark Thirty – A Bin Laden hajsza, az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jessica Chastain főszereplésével június 26-án jelenik meg DVD-n.

Pro-Video

Megosztás facebookon