asdf

Josh Duhamel éneklésre adta a fejét

A Menedék című film főszereplője éneklésbe kezdett. De csak felesége hasának, és egyben születendő gyermeküknek kezdte el az énekelgetést. Fergie (38) gyermeke mindkét szülőjétől örökölni fog zenei tehetséget.

josh_fergie A Black Eyed Peas énekesnője elárulta, hogy férje, Josh Duhamel (40) annyira izgatott első gyermekük születése miatt, hogy már el is kezdte építeni a felesége hasában lévő kicsivel a kapcsolatot. „Josh csodálatos apa lesz. Annyira megható, ahogy a hasamhoz beszél és énekel. Nagyon szerencsés vagyok ezzel a pasival.” – nyilatkozta Fergie az US Weekly magazinnak.

A színész nem titkolta az első randijuk alatt sem, hogy apa akar lenni. „Nagyszerűen bánik a gyerekekkel, teljesen természetesen viszonyul hozzájuk. Már az első randin beszéltünk a gyerekvállalásról.”

A Menedék, az Ilyen az élet és a Transformers 3. sztárja és Fergie februárban jelentették be, hogy bővül a család. Josh az Access Hollywoodnak mesélt arról, hogy először szülei, Bonnie és Larry Duhamelt kereste fel tanácsokért. „Anya és apa nagyon jól csinálták. Elég fiatalok voltak, amikor megszülettem, úgyhogy menet közben tanultak meg mindent, ami a gyerekneveléssel kapcsolatos. Én is így tervezem.”

Megosztás facebookon