asdf

Jön a mozikba Popeye!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A spenótrajongó matróz visszatér. Rögtön azután, hogy a vámpír hoteltulajdonos elment. Genndy Tartakovsky kedvencét hozza el a mozikba.
Tartakovsky, a Hotel Transylvania rendezője az utolsó finomításokat végzi a vámpírok és egyéb legendás szörnyek vidám kalandjairól szóló animációs vígjátékának második részén. De már most tudja: a munka befejeztével sem fog unatkozni. Nekikezdhet ugyanis egyik nagy kedvencének: a Popeye-nek.
Genndy-Tartakovsky-2"A szüleimmel a ’70-es évek közepén érkeztünk az Egyesült Államokba. Nem tudtam angolul, sokat ültem otthon, tévét néztem, és a Popeye-sorozat volt az, amit a legjobban vártam. Tulajdonképpen: ebből tanultam az új hazám nyelvét. Azért beszélek még most is olyan furán... és talán emiatt lettem animációs filmes." - mondta a rendező.
 
Ezek után nem is csoda: amikor a Sony Pictures Animation vezetői megkérdezték Genndytől, hogy a Hotel Transylvania 2. (Hotel Transylvania 2, hazai bemutató: 2015 ősze) után nekilát-e a Popeye-nek, ő meg sem kérdezte, hogyan, mikor, milyen feltételekkel kell dolgoznia: habozás nélkül, elsőre igent mondott.
 
"A szörnyeket nagyon megszerettem. Imádom Drakulát instruálni. De már alig várom, hogy rátérhessek Popeye-re!" - mesélte a rendező.
Megosztás facebookon