asdf

Joffrey király is eljön az első Budapest Comic Con-ra!

  • Szerző: MoziStar
Új időpontban, de töretlen lelkesedéssel folytatják a szervezők a Budapest Comic Con szervezését.
Az elhalasztott nyári időpont helyett 2020. november 21-22-én várja látogatóit az esemény. Az időpont mellett a helyszín is megváltozott: a Vasúttörténeti Park helyett a Hungexpo ad majd otthont az első hazai Comic Con rendezvénynek, több mint 20 000 m2 kiállítási területen.

„A kialakult helyzet keresztülhúzta az eredeti terveinket, de a rajongóink új erőt adtak nekünk töretlen érdeklődésükkel és folyamatos bíztatásukkal, mely elképesztően sokat jelentett a nehéz időkben a szervező csapatnak” – nyilatkozta Csanda Gergely, a rendezvényt szervező Meex Agent Kft. ügyvezetője.
Christopher Lambert_bpcc
„Az új időpont nem megfelelő mindenkinek az eddig bejelentett sztárvendégek közül, így a novemberi rendezvényen Christopher Lambert és Natalia Tena sajnos nem tud részt venni. Nagyon sajnálják, hogy nem találkozhatnak a magyarországi rajongóikkal, de reményeink szerint a jövőben bepótolhatják ezt a lehetőséget” – tette hozzá Csanda Gergely, majd nagyszerű bejelentésekkel folytatta:
nataliatena
„A korábban bejelentett Anna Shaffer mellett már két népszerű színésszel is sikerült leszerződnünk a napokban. Örömmel jelentem be, hogy itt lesz a rendezvényen a Trónok Harca egyik legkegyetlenebb karakterét, a Joffrey királyt alakító Jack Gleeson, illetve a Vikingek sorozatban, Torvit, a harcos amazont alakító Georgia Hirst.
joffrey-post-game-of-thrones
Az elmúlt hónapok történései sok mindent átírtak, így a filmiparban is sok forgatás csúszott az év utolsó három hónapjára. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a különböző Comic Con rendezvények jelentős része is az év utolsó negyedében kerül megrendezésre, így igen nagy a verseny a filmes és képregényes világ sztárjaiért. Ugyanakkor mi időben reagáltunk, és gyorsan sikerült két, idehaza is népszerű színészt meghívnunk a rendezvényre. További, közkedvelt vendégekkel is tárgyalásokat folytatunk, az ő neveiket is folyamatosan jelentjük majd be a rajongóknak a következő hónapokban. Kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy a megváltozott körülmények között, az új helyszínen és időpontban is emlékezetes legyen az első Budapest Comic Con. Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!”
Georgia Hirst_vikings
 
További információk: www.budapestcomiccon.hu
Megosztás facebookon