asdf

Joe Cornish rendezheti a Sötétségben - Star Trek folytatását

  • Szerző: P. Kristóf
A Paramount Stúdió mindenképp folytatni szeretné az idén nagy sikerrel bemutatott Sötétségben - Star Trek című filmet, az első két részt készítő J.J. Abrams azonban mostanában eléggé elfoglalt a Star Wars hetedik részével.

J.J. Abrams 2009-ben a Star Trek című filmjével teljesen új életet lehelt a kultikus sci-fi franchiseba, egy igazi mai mozit készített belőle. Akkora siker lett, hogy idén jött a folytatás is, a Sötétségben - Star Trek, ami sokkal komorabb és keményebb lett. A közönség ezt is imádta, ezért mindenképpen folytatni szeretnék a USS Enterprise legénységének kalandjait. Közben azonban a Disney felvásárolta a Lucasfilmet és bejelentették, hogy elkészítik a régóta várt hetedik Star Wars filmet. Látva, hogy Abrams-nek mekkora érzéke van a régi sci-fikhez, felkérték őt rendezőnek. Már zajlanak az előkészületek, a forgatás jövőre kezdődik el Londonban, így ő most nem tud a korábbi projektjére koncentrálni.

joe cornish

A Paramount azonban minél hamarabb folytatni szeretné Kirk kapitány és Spock történetét, ezért új rendezőt keresnek a produkcióhoz.A pletykák szerint Joe Cornish a legesélyesebb  a posztra. Az angol rendező első filmje, az Idegen arcok igazi kultmozi lett, de íróként is közreműködött jópár alkotásban. Jelenleg Edgar Wright-tal közösen készíti a Hangyaember című Marvel mozi forgatókönyvét. 

A hírek szerint a Star Trek 3-at is Alex Kurtzman és Roberto Orci írja majd és valamikor 2014-ben kezdődhet el a forgatás. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon