asdf

Jane Fonda és A szürke ötven árnyalata esete

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen és Mary Steenburgen május végén egy őrült vígjátékkal rukkolnak elő. A Könyvklub – avagy az alkony ötven árnyalata - egy üdítő, minden percében szórakoztató komédia, amiben a legendás színésznők olyan pasiknak csavarják el a fejüket, mint Andy Garcia, Don Johnson, Craig T. Nelson és Richard Dreyfuss.
Mert a szunnyadó szenvedélyt egy csöpp szikra is lángra tudja lobbantani… vagy egy olyan szaftos regény, mint A szürke ötven árnyalata. Négy barátnő górcső alá veszi Christian Grey sztoriját, ami sok izgalmas és humoros pillanattal pezsdíti fel a hétköznapjaikat.
book-club-film-premiere
A dögös színésznők, - akik a film forgatása óta legjobb barátnők is lettek - legutóbb Las Vegasban jártak a CinemaCon eseményen, ahol stílusosan egy-egy pohár bor társaságában meséltek közelgő filmjükről. Az egyik magazin arról kérdezte a hölgyeket mikor olvasták el először a világsikerű regényt.
jane-fonda-book-club
„Azt hiszem én vagyok az egyetlen a csapatban, aki elejétől a végéig elolvasta a könyvet.” –mesélte a kirobbanó formában lévő Jane Fonda. „De ez még jóval korábban volt, hogy a filmet elkezdtük forgatni. Egyszerűen kíváncsi voltam rá, mi ez a történet, amiről mindenki beszél.” Majd a színésznő Mary Steenburgen felé fordult, és azzal viccelődött, hogy barátnője csak a pikánsabb részeket olvasta el a regényből, aki nevetve ezt elismerte. Az egymással felszabadultan csacsogó kvartett azt is elárulta, hogy rengeteg fagyi fogyott a forgatáson, és mikor Jane Fonda-t filmbeli partneréről Don Johnson-ról, - aki egyébként A szürke ötven árnyalata-filmek főszereplőjének, Dakota Johnson-nak az apukája – faggatta az újságíró, a 80 éves színésznő tömören csak annyit mondott: „Nagyon jól csókol.” Persze Diane Keaton sem maradhatott ki a sorból, akinek a filmben Andy Garcia csapja a szelet: a hölgyek arról is susmorogtak, hogy a két színész között mennyire izzott a levegő. „Miután láttam a filmet, felhívtam Diane-t és rákérdeztem, hogy összejöttek-e.” – árulta el nevetve Jane Fonda, majd Diane Keaton felé fordulva tovább heccelte őt.
Könyvklub - avagy az alkony ötven árnyalata/ Book Club - Hazai bemutató: 2018. május 31.
Megosztás facebookon