asdf

James McAvoyé lehet a főszerep A holló adaptációjában!

Alighanem az idei Oscar díjátadó is azt bizonyítja, hogy Hollywood a csúcson jár. Legalábbis, ami az egykori filmek újraforgatását, valamint folytatását illeti.

Hollywoodban hosszú ideje azon dolgoznak, hogy elkészülhessen A holló (The Crow) friss verziója. Az eredeti film elkészülte után tizenkilenc évvel felmerült az ötlet az újra forgatásra, akkor Bradley Cooper színész, valamint Juan Carlos Fresnadillo rendező nevét hozták hírbe. 2011 végén mindketten elbúcsúztak a projecktől, most azonban új arcot kaphat a főhős.

hollo

A vérengző ezúttal James McAvoy lehet, aki a reinkarnálódott Eric Draven-t alakíthatja. A főszereplőt kedvesével együtt brutálisan meggyilkolják, ám Eric egy évvel később visszatérhet az élők sorába. Nem is tétlenkedik, bosszút áll szerelme haláláért.

james-mcavoy_narnia

James a Narnia Krónikájában...

JamesMcAvoy

Keira Knightley oldalán a Vágy és Vezeklésben...

A színésznek nem ez lenne az első adaptációs munkája, 2011-ben Az X-men: First Class-ben (X-men: Elsők) bizonyított. McAvoy nem tétlenkedik, tavasszal két thiller is kijön tőle, a Welcome To The Punch, és egy igazi bűnügyi alkotás, a Trance. Hamarosan kiderül, hogy felkenik-e a fehér festéket a színész arcára, és hogy ki rendezi az alkotást. 

Megosztás facebookon