asdf

Íme az első képek a Thor: Ragnarok-ból

  • Szerző: Simon
Az Entertainment Weekly mozimagazin címlapjára került megújult külsővel Thor (Chris Hemsworth). A színész már nagyon várta az átalakulást, főleg azért, mert végre nem kellett annyit a sminkes székben ücsörögni.

Amerikában 2017. november 2-án kerül bemutatásra a Thor: Ragnarok. Rendezője Taika Waititi, a forgatókönyvet Christopher Yost és Craig Kyle írta, akik a Thor: Sötét világon is dolgoztak, a történet pedig a második epizód közvetlen folytatása lesz. Érdekesség, hogy a Thor: Ragnarok-nak csak minimális része fog a Földön játszódni, a cselekmény nagyrésze a kozmoszban fog zajlani. A változások nem csak az új helyszínekben fognak megnyilvánulni. Chris Hemsworth-nek ezúttal nem volt szükség parókát húzni a fejére. Ugyanis a rövid hajú színész a karakterében is új formát ölt. "Jó volt, hogy reggelente egy órával kevesebbet kellett a sminkes székben ülnöm. Számomra ez egy újjászületés nemcsak színészként, de a karakter bőrében is."

THOR_RAGNAROK00

A Thor: Ragnarok Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) rendezésében, a figura harmadik önálló kalandja lesz, ami mondhatni egyfajta újrakezdés is. "Úgy gondolom, hogyha elég szerencsés vagy három részt is megcsinálni egy franchise-ból, kötelezettséged, hogy ne ess bele a harmadik részekre jellemző hiába." - mondta Kevin Feige, a Marvel elnöke és a film producere.

THOR_RAGNAROK01

THOR_RAGNAROK03

A legújabb Thor filmben a címszereplőnek egy Sakaar nevű elhagyatott bolygón nemcsak a halál istennőjével, Helával kell szembe néznie (akit az Oscar-díj nyertes Cate Blanchett alakít), hanem egykori Bosszúálló társával, a Hulk-kal is (Mark Ruffalo).

THOR_RAGNAROK05

THOR_RAGNAROK04

Az Entertainment Weekly nem csupán címlapon közölte le az első hivatalos képet a legújabb Thor kapcsán, de közzétett néhány igen izgalmas fotót is, amelyen megismerjük az új szereplőket.

THOR_RAGNAROK02

Valkűr, akit Tessa Thompson által, egy asgardi harcos. Hela, a főgonosz az egész világra fenyegetést jelent. "Évezredekig volt bezárva, majd egy tévedésből kifolyólag elszabadul, és többé nem lehet őt visszatenni abba a dobozba." - mesélte karakteréről Cate Blanchett, aki a legendás kaszkadőrnővel, Zoë Bell-lel dolgozott együtt, hogy segítségével elsajátítsa a capoeira nevezetű brazil harcművészetet.

THOR_RAGNAROK06

"Sakaar igazából egy amolyan féreglyuk, az a hely, ahová az univerzum minden pontjáról küldik a szemetet, szóval az élet minden területéről találkozhatsz itt emberekkel, hihetetlen erőkkel és képességekkel. Senkit sem érdekel, hogy Thor milyen herceg vagy király egy másik világban. Továbbá az erejével elég könnyen felérnek néhányan, akikkel itt találja magát szemben." - mondta lelkesen Hemsworth. A Marvel világában Jeff Goldblum is kipróbálja magát Nagymesterként, akinek szándékai nem lesznek a legtisztábbak.

THOR_RAGNAROK07

THOR_RAGNAROK08

THOR_RAGNAROK09

A Thor: Ragnarok egy izgalmas űrkalandnak ígérkezik. Az év utolsó Marvel filmje előre láthatólag 2017. november 2.-án kerül a hazai mozikba.

Megosztás facebookon