asdf

Így készítették fel Shelbyt az Egy kutya hazatér forgatására

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A kutya és ember barátsága mindig közkedvelt téma, akár könyvről vagy filmről van szó. Az Egy kutya hazatér című filmben szereplő kutyus az életben is nagy utat járt meg.
Shelby részben rottweiler, részben valami más, és sokat nélkülözött, mielőtt egy tenesseei állatotthonban kötött ki. Innentől kezdve azonban a története egyáltalán nem átlagos; ugyanis nem átlagos emberek fogadták örökbe, nem átlagos céllal: filmsztárt csináltak belőle.
A Dog's Way Home
A kölyökre maga az Egy kutya hazatér című nemzetközi bestseller írója, W. Bruce Cameron talált rá két filmes kutyatréner segítségével, és mivel pont így képzelte el nagy sikerű könyve kutya főszereplőjét, magukkal is vitték Shelbyt, hogy felkészítsék a könyv filmváltozatának forgatására.
A gazdájától távol kerülő különleges eb 600 kilométeres, magányos és nagyon kalandos útját elmesélő fim eljátszása előtt Shelby sok olyat megtanult, amit más kutyáknak általában nem kell. Nemcsak az „ül, fekszik, fordult” gyakorolták be vele a trénerek, hanem az „Ennyi!”, „Újravesszük!” és a „Jelbe áll!” értelmét is meg kellett tanulnia. Hogy azután Ashley Judd, Jonah Hauer-Kin, Alexandra Shipp és Edward James Olmos társaságában a reflektorfénybe állhasson – és bearanyozza a kutyabarát kicsik és nagyon januárját.
Egy kutya hazatér/A Dog’s Way home - Hazai bemutató: 2019. január 10.
Megosztás facebookon