asdf

Igazi sztárparádé Dennis Lehane történetében

Korábban már láthattátok nálunk az első előzetest James Gandolfini utolsó filmjéből, a The Drop-ból. A valóságos sztárparádét felsorakoztató alkotás egy remek filmélmény ígéretével kecsegtet, amihez most befutott egy poszter és néhány jelenetkép is.

A fotók ugyan nem árulnak el sok mindent a történetről, de a poszteren érdemes néhány pillanat erejéig elidőzni, mert bizony igencsak kilóg – jó értelemben - a már megszokott és ezerszer látott plakátok közül. Kreatívra, ízlésesre, és ami a legfontosabb: figyelemfelkeltőre sikeredett, amiért innen is gratulálok a The Drop - marketingeseinek.

hr_The_Drop_7

Érdekesség a filmmel kapcsolatban, hogy a forgatókönyvet az elismert regényíró, Dennis Lehane „dobta össze”, akinek a könyveit olyan kiemelkedő filmkészítők adoptálták már a szélesvászonra, mint Martin Scorsese (Viharsziget), Ben Affleck (Hideg nyomon) vagy Clint Eastwood (Titokzatos folyó).

Ezúttal nem az ő könyve került ismét feldolgozásra, hanem az általa írt scriptet ültet át a vászonra Michaël R. Roskam. A filmben olyan elismert színészek kaptak főszerepet, mint a tragikusan hamar elhunyt James Gandolfini, Tom Hardy vagy Noomi Rapace.

hr_The_Drop_1

hr_The_Drop_2

hr_The_Drop_5

hr_The_Drop_6

James Gandolfini utolsó filmje, a The Drop várhatóan 2014. szeptember 19-én érkezhet a filmszínházakba.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon