asdf

Hóvihar sem állítja meg a dínókat

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
New Yorkban hóvihar volt másfél hete vasárnap, de aki igazán moziba akart menni, az nem maradt otthon: a szerencsések a premier előtt nézhették meg a karácsonyi időszak leghatalmasabb filmjét: a Dinoszauruszok – A Föld urai 3D-ben (6) (Walking with Dinosaurs, hazai bemutató: december 19.) című családi animációs kalandfilmet.

Az elsősorban 10 év alattiakból álló közönség nemcsak a 70 millió évvel ezelőtti kalandot izgulhatta végig, hanem a vetítés után találkozhatott a filmbéli dínóknak hangot adó sztárokkal: John Leguizamó-val (aki korábban a Jégkorszak őslajhárát is szinkronizálta) és Justin Long-gal (aki Alvin eredeti hangja volt az Alvin és a mókusok-ban).

Dinoszauruszok - A Föld urai 3D-ben

A 3D vetítés után John Leguizamo elmesélte, hogyan találta ki figurája, Alex hangját: amikor megtudta, hogy az ősmadár maradványait eredetileg Mexikóban találták meg, furcsa spanyolos akcentust alakított ki, elkezdett hadarni, és igyekezett még viccesebbre venni a figurát. Justin Long (aki a film főhősének, Pacsinak a hangja) azt mondta, a felvétel volt élete legszórakoztatóbb időszaka.

Dinoszauruszok - A Föld urai 3D-ben

– Kistermetű ember vagyok, és nagyon élveztem, hogy egy több tonnás figurát szinkronizálhatok. Három hónapon át dolgoztunk. Amikor esténként kijöttem a stúdióból még egy pár percig hatalmasnak éreztem magam. Nem is értettem, hogy a szembejövők miért nem ijednek meg tőlem…

Dinoszauruszok – A Föld urai 3D-ben (6) (Walking with Dinosaurs, hazai bemutató: december 19.)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon