asdf

Hogyan űberelheti a folytatás a Hang nélkül sikerét?

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A Hang nélkül az 2018-as szezon váratlan nagy sikere volt, a közönség és a kritikusok is nagyon szerették, ennek köszönhetően 17 milliós költségvetés mellett 341 millió dolláros összbevételt ért el. Legalább ezt az eredményt illik hoznia a folytatásnak.
a-quiet-place-premiere
Vajon mi várható a Hang nélkül második részében, mennyiben sikerül meglepetést okozni a nézőknek? 

A CinemaBlend szerint az alkotók két irányban indulhattak el. Egyfelől erősíteniük kellett a humán interakciót, azaz új szereplőket kellett beilleszteni a történetbe, erre utal, hogy két nagyágyú, Cillian Murphy és Djimon Hounsou csatlakozott a színészcsapathoz. Várható, hogy az új karakterek konfliktusokat fognak generálni, ahogyan a zombis műfajban sem az élőhalottak, hanem az emberek jelenti a legnagyobb veszélyt. Másrészt a szörnyekkel is kezdeni kellett valamit.
Cillian Murphy_Djimon Hounsou_hangnélkul2
Az első részből kiderült, hogy a vak, de hang után tökéletesen tájékozódó szörnyek erőssége egyben a legnagyobb gyengéjük is: a magas frekvenciájú zajok összezavarják őket. De felmerül a kérdés, hogy a szörnyek tudnak-e alkalmazkodni az új kihíváshoz, tekintettel arra, hogy az idegen evolúció által kitermelt csúcsragadozók, akik sokat utaztak azért az űrben, hogy a Földön emberekre vadásszanak.
a-quiet-place-part-ii-emily-blunt
A Hang nélkül 2. első előzeteséből kiderül, hogy Emily Blunt és filmbeli gyermekeinek továbbra is kerülnie kell, hogy zajt csapjanak, mivel a hang után tájékozódó szörnyek vadásznak rájuk, illetve a folytatásban bepillantást nyerhetünk a történet előzményeibe: felidézik az idegen lények inváziójának kezdetét, de pozitív fejlemény, hogy hőseink később olyan túlélőkkel találkoznak, akik új ellenállási stratégiákkal ismertetik meg őket.
emilyblunt_hangnelkul2_trailer
Mindenki úgy tudja, hogy Emily Blunt Az ördög Pradát visel című filmmel robbant be a köztudatba, ahol a rettenetes magazinfőszerkesztőt alakító Meryl Streep asszisztensét alakította, a színésznő azonban másként emlékszik a küzdelmes kezdetekre.
the-devil-wears-prada-meryl-emily
Első jelentős alakítását a 2004-es Szerelmem nyara (My Summer of Love) című angol drámában nyújtotta, amely egy különös leszbikus kapcsolatot ábrázol. A film számos jelentős díjat nyert, többek között a brit Oscarnak is becézett BAFTA-t. A pályakezdő színésznőt nem készítették fel a szerepre, mindent menet közben tanult meg, de az eredmény így is pazar lett.
EmilyBlunt_My Summer of Love
Bluntról kislány korában senki meg nem mondta volna, hogy egyszer ünnepelt színésznő lesz, mert félős volt és rettentően dadogott. Kitartásának és tanárai lelkes munkájának köszönhetően azonban sikerült leküzdenie dadogását, és menet közben rájött, hogy mindenképpen színésznő szeretne lenne.

Hamarosan a Hang nélkül 2-ben láthatjuk a gyönyörű színésznőt, amelyben a szörnyek elől menekül immár egy csecsemővel is gyarapodott családjával. Abban biztosak lehetünk, hogy rémületesen jó színészi alakítást kapunk majd Emily Blunt-tól.
Hang nélkül 2./A Quiet Place Part II – Hazai bemutató: 2020. március 19.
Megosztás facebookon