asdf

Hamarabb kezdődhet a Bad Boys 3. részének forgatása!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ha becsuknak egy ajtót, kinyílik egy ablak. Ha Will Smith egyik filmjének a forgatása későbbre csúszik, egy másik készül el helyette.
A mostanában Magyarországon is fel-felbukkanó szupersztár egyik nagy terve, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2. forgatása később kezdődik, mint eddig tervezték. Ez biztosan sok rajongót elszomorít, de örömhír mindazoknak, akik viszont nagyon várják, hogy végre elkészülhessen a Bad Boys régóta várt és tervezett 3. része, a Bad Boys for Life.
willsmith_budapest01
willsmith_budapest02
A sztár ugyanis munkával szeretné tölteni a felszabaduló időt, és ennek köszönhetően idén novemberben újra találkozhat a kamarák előtt Will Smith és Martin Lawrence, akik a két félelmet nem ismerő és közben nagyon laza miami zsarut alakítják. A produkció nagyságát mutatja, hogy a forgatás egészen 2019 márciusáig fog tartani, így a premier 2020-ra várható.
willsmith_badboys3
A producer persze ismét a tempós akciófilmek királya, Jerry BruckheimerAz 1995-ben forgatott első rész, és 2003-as folytatása egyaránt hatalmas sikert aratott, a 2. részben zajló hosszú autós üldözést sokan azóta is felülmúlhatatlannak tartják… itt az ideje, hogy a rossz fiúk megmutassák, hogy még mindig rosszak.
Megosztás facebookon