asdf

Halloween Night Fest 2013 - Izgalmas és félelmetes lesz!

Október 25-e éjjelén az ADS Service a upc videotár közreműködésével ismét megrendezi a Halloween Night Festet. Péntek kora estétől egészen szombat hajnalig 14 horror premierfilmet nézhetnek meg a Lurdy Házba látogatók.

A filmek a fesztivál napjától kezdődően egy hónapon át a upc videotárban is elérhetőek lesznek. Mind a tizennégy film szinkronosan valamint eredeti nyelven, magyar felirattal is látható lesz. Az idei évben a found footage, a zombi, a sci-fi, a poszt apokaliptikus és a szörnyes zsáner mellett új szekcióval gyarapodik a kínálat. Egy olyan horror klasszikust is levetítenek, amelyet eddig itthon nem láthatott a közönség mozivásznon. John Carpenter A dolog című filmjéből egy exkluzív vetítést tartanak, eredeti nyelven és magyar felirattal.

A másik különlegessége az idei Halloween Night Festnek, hogy a napjainkban egyre inkább kultikussá váló Asylum filmek is helyet kapnak a programban. A tizennégy alkotásból hat a hírhedt filmgyárból került ki.

Aki lemarad a filmekről, az a fesztivál napjától elérheti azokat a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós szolgáltatásában, a upc videotárban, egy hónapon keresztül.

Kétféle karszalagot vásárolhatnak az érdeklődők október 1-től a helyszínen. Lesz egyfilmes, fehér karszalag, amellyel a 14 premierfilm egyike tekinthető meg. Ez egy mozijegy áráért, azaz 1490 Ft-ért vásárolható meg. Emellett kapható lesz piros karszalag is, amellyel annyi filmet nézhet meg a tulajdonosa, amennyit csak bír. Ennek az ára 3990 forint lesz.

A sajtótájékoztatón készült vidóból sok érdekességet tudhattok meg: 

A vetítések mellett számos vérfagyasztó programmal készülünk.

A tavalyi év után idén is jelen lesz az Underground Fear csapata, akik horrorfilmes karaktereket keltenek életre. A legváratlanabb pillanatban törnek a vendégekre, tovább fokozva ezzel az amúgy is pattanásig feszült hangulatot.

Idén a Pániq-szoba csapata is csatlakozott a rendezvényhez. Ők egy külön mozi teremben, vetítésekkel egybekötve szerveznek szabadulós játékokat.

Szintén új csapat a Grand Guignol nevű formáció, akik interaktív előadással készülnek. A társulat előadásain nincs színpad és nincs vászon, ami megvédhetne, így testközelből ismerheti meg mindenki a fenyegető és kiszámíthatatlan világot.

Az idei évben tíz terem áll rendelkezésre, amelyből kettőben a Microsoft által biztosított horror/sci-fi konzoljátékokat próbálhatják ki az érdeklődők a mozivásznon játszva. Emellett még a régi pénztárak helyén, a mozi alsó szintjén is lehetőség nyílik két film közt a játékra. A Lurdy mozi pedig külön Para Menüvel készül a fesztiválra, amelyhez ajándék dvd film jár.

Részletes információk a www.hnf.cc és a www.facebook.com/hnf.cc oldalakon találhatók.

Megosztás facebookon