asdf

Ha a rendező esik ki, az már nagyon ciki

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A 70-es évek végének egyik legnépszerűbb tévésorozata alapján vicces és izgalmas mozifilm készült két vagány motoros zsaru történeteiből. Dax Shepard nem csak főszereplője a filmnek, de vállalta a rendezését is.

Dax Shepard imád motorozni. Általában pályán nyomja, nagyon gyorsan. Azt mondja, azt élvezi benne, hogy nincs megúszás, olyankor muszáj teljes erejéből koncentrálnia. Ha egy pillanatra elterelődnek a gondolatai, akkor felkenődik a falra. És azt vette észre, hogy a filmrendezés is ilyesmi: az intenzív jelenlét művészete.

Bukos_1000x1443_1"Írtam egy forgatókönyvet két dilis motoros zsaruról, és mivel úgy képzeltem, én fogom eljátszani az egyiket, már előre élveztem, hogy micsoda kaszkadőr trükköket csinálok majd. És úgy képzeltem, ragaszkodni fogok hozzá, úgy vegyék fel, hogy minden néző jól lássa: ez én vagyok, nem a kaszkadőr. De persze, mire a Bukós szakasz (Chips, hazai bemutató: március 23.) forgatásig jutottunk, már belenyugodtam, hogy néha nem én motorozom. 30 méteres szakadékokon nem ugrathattam át. Egyrészt, mert nem sikerülne. Másrészt, ha megpróbálom, és bukom egy nagyot, akkor mi lesz a Bukós szakasz-szal? A színész megsérülhet, az csak néhány nap csúszás egy produkciónak. De ha a rendező esik ki, az már nagyon ciki. Úgyhogy, végül kevesebbet motoroztam, többet rendeztem… de a forgatási napok végén, azért motorral mentem haza." - mondta a színész, rendező.

Bukós szakasz/Chips - Hazai bemutató: 2017. március 23.

Megosztás facebookon