asdf

Gyűlöli becenevét Scarlett Johansson

  • Szerző: Nikk
  • Forrás: UIP-Duna
Amikor valaki híres lesz, talán nem is gondol arra, hogy számára ismeretlen emberek fognak beceneveket kitalálni neki. Scarlett Johansson nincs ezzel kibékülve!

A közönség szeret beceneveket adni a sztároknak és sztárpároknak, így lett Jennifer Lopezből J-Lo, Brad Pittből és Angelina Jolie-ból Brangelina, Tom Cruise-ból és Katie Holmesból TomKat. Scarlett Johansson természeseten a Scar-Jo titulust kapta, ő azonban egyáltalán nem örül ennek.

lucy johansson

"A popsztárokra aggatnak ilyen beceneveket, én pedig színésznő vagyok - mondta Scarlett az amerikai Glamour magazinnak. - Ez nagyon ciki számomra. Lusta és tiszteletlen hozzáállást mutat, ezért voltaképpen sértő is. Ha már szóba került, hogy mi bánt, azt is utálom, ha folyton azzal nyaggatnak, mitől vagyok szexi, melyik a legszexisebb tulajdonságom és így tovább. A férfiaktól nem szokás ilyet kérdezni, akkor velem kapcsolatban miért kell ilyesmit firtatni?"

A színésznőt legközelebb a Lucy című Luc Besson-filmben láthatjuk. Az alkotásban drogfutárt alakít majd, akinek a gyomrában szivárogni kezd a kábítószer, s ennek hatására emberfeletti képességek birtokába jut, aminek nagyon sokan látják kárát.

Hazai bemutató: 2014. augusztus 7.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon