asdf

Gabriella Wilde végre bizonyíthat

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Lehetőséget kapott Gabriella Wilde, hogy bizonyítson, hiszen a Végtelen szerelem című filmben a legendás szépségű színésznő alakítja a nő főszereplőt. A film kapcsán a színésznő elmesélte karrierjének szerencsés indulását.

Elérkezett élete nagy kiugrási lehetőségéhez Gabriella Wilde: kisebb filmes faladatok után ő a Végtelen szerelem című romantikus dráma női főszereplője. A gyönyörű szőkeség eddig leginkább modellként volt ismert, aki azzal büszkélkedhet, hogy Naomi Campbell fedezte fel 15 éves korában, méghozzá a női mosdóban. Gabriella egy darabig azonban mégsem büszkélkedett ezzel, mert kellemetlen emlékeket hagyott benne az eset. "Egy partira voltam hivatalos, ahol jó pár híres modell is volt - meséli Gabriella. - Láttam, hogy Naomi felfigyelt rám. Amikor kimentem a mosdóba, utánam jött, és elkezdett Polaroid-képeket csinálni rólam. Megrémültem, hogy mit akar tőlem! Csak napokkal később derült ki, hogy az ügynökének csinálta a fotókat, aki aztán segített elindítani a karrieremet."

Végtelenszerelemvízben

A modell-színésznő csak felvette a Wilde nevet, mert az eredetit - Astruther-Gough-Calthorpe - senki nem tudta rendesen kiejteni. Ősrégi angol arisztokrata családból származik ugyanis, felmenői között még király is van. Sőt, lehet, hogy előbb-utóbb lesz is, mert féltestvére, Cressida Bonas Harry herceg barátnője.

A Végtelen szerelem egy gazdag lány (Wilde) és egy egyszerű családból származó fiú (Alex Pettyfer) szenvedélyes szerelméről szól, akiket semmi nem tud elválasztani egymástól.

Bemutató: 2014. február 13.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon