asdf

Férfiakat tanít vetkőzni Ben Stiller

  • Szerző: P. Kristóf
Ben Stiller jelenleg legújabb filmjét, az Éjszaka a múzeumban harmadik részét forgatja, de már vannak tervei a jövőre nézve.

Ben Stiller legutóbb decemberben jelentkezett filmmel, mégpedig a Walter Mitty titkos élete című produkcióval, melynek nem csak főszereplője, de rendezője is volt. Jelenleg az Éjszaka a múzeumban harmadik részét forgatja, mely idén decemberben érkezik a mozikba, de már ez utánra is vannak tervei. 

Ben Stiller

Megbeszéléseket folytat az I Am Chippandales című film készítőivel, mely az első olyan klub igaz történetét mesélné el, ahol férfiak vetkőztek pénzért. Stiller Nick DeNoia-t játszaná, azt a koreográfust, aki betanította a táncosokat és nemzetközi szenzációt csinált a klubból. 

A filmet Alan Ball rendezi majd a Rodney Sheldon könyve alapján írt forgatókönyvéből. Korábban ő készítette például az Amerikai szépség sztoriját is, amiért Oscar-díjat is kapott, valamint több részt rendezett a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatból.

A színészkedés mellett Stiller-nek rendezőként is vannak tervei, ugyanis ő dirigálhatja a The Current War című, szintén valós eseményeket feldolgozó filmet. Ez Thomas Edison és George Westinghouse versengését mutatná be, melynek célja a leghatékonyabb energiaelőállítás megtalálása volt.

Egyelőre egyik produkció premierjét nem hozták nyílvánosságra, így nem lehet tudni, melyik készül el hamarabb, de egyértelműen érezhető, hogy Ben Stiller megpróbál komolyabb filmeket készíteni.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on. 

Megosztás facebookon