asdf

Februárban érkeznek az év legmegrázóbb mozis pillanatai

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A téli időszak legromantikusabb hónapjában nem csak az erotikától túl fűtöttnek beállított A sötét ötven árnyalata kínál mozis kikapcsolódási lehetőséget. Több olyan film is vászonra kerül februárban, amit nem szabad kihagyni és garantáltan szívhez szólóak lesznek.

Akár a Holdfény vagy az Oroszlán című filmeket említjük, mindegyik drámai pillanatokat ígér. Szem nem marad szárazon, ha A régi város című amerikai filmet választjuk a csöpögős romantika helyett. Bizony, emlékezetes alakításokhoz nem kell sok idő. Ha az idei díjszezon esélyeseiről van szó, Michelle Williams neve mindenképpen szóba kerül, aki A régi város című filmben fiatal anyát játszik, akit rettenetes emlékek kötnek össze a főszereplővel, Casey Affleck-kel.

ManchesterByTheSea_jelenetfoto (7)"Jóval több időt töltöttem felkészüléssel, próbával és a szerepről való agyalással, mint a kamera előtt. És azóta jóval többet töltöttem újságírókkal, úgy, hogy A régi város-ról beszélek, mint a felkészüléssel, próbával, agyalással és a kamera előtt összesen. Tényleg nagyon furcsa szakmám van." – nyilatkozta a színésznő, akit már jelöltek is a filmért többek között Oscar-díjra, Golden Globe-ra és BAFTA-re is. 

A színésznő Affleck-kel közös jelente mindenki szerint az év legmegrázóbb mozis pillanatait hozza, Williamsnek pedig jól meg is hozta a negyedik Oscar-jelölését.

 A régi város/Manchester By the Sea - Hazai bemutató: 2017. február 23. 

Megosztás facebookon