asdf

Ezt érdemes megnézni májusban a mozikban (2015)

  • Szerző: MoziStar
Május nagyon izgalmas lesz a mozi filmek tekintetében. Megnéztük milyen filmek várnak majd ránk ebben a hónapban. 8 olyan filmet találtunk, amiket jó szívvel ajánlunk nektek moziban való megtekintésre.

BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORA (12)

Magyarországi bemutató: 2015. május 7.
Rendező: Joss Whedon
Szereplők: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, James Spader (Ultron hangja)
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

A világon mindenhol lélegzet visszafojtva várják a rajongók a bosszúállók folytatását. Bár, több országban már bemutatták a Marvel újabb csodáját, de kis hazánkba csak május 7-én érkezik meg a hősökből verbuvált csapat. Thor, Vasember, Amerika Kapitány, Hulk és a többiek ezúttal Ultronnal veszik fel a harcot, akinek ördögi terve van az emberiség ellen. Izgalmas és látványos akció orgiára számíthatunk most is, legalábbis az előzetes alapján.

legvadabb előzetes magyarul még vadabb, itt pedig az utolsó trailer látható:

CSÁBÍTUNK ÉS VÉDÜNK (12)

Magyarországi bemutató: 2015. május 14.
Rendező: Anne Fletcher
Szereplők: Reese Witherspoon, Sofía Vergara, Michael Mosley, Robert Kazinsky
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Reese Witherspoon (Vadon, Kémes hármas, Dr. Szöszi) és Sofía Vergara (Machete gyilkol, A séf) párosa telitalálatnak látszik a Csábítunk és Védünk előzetesét látva.  Az egykori Doktor Szöszi alacsony, precíz rendőrnőt alakít, akinek meg kell védenie a Modern család sorozat Gloriáját egy drogbárótól. A két színésznő eddigi pályafutása alapján biztosak lehettünk abban, hogy szem nem marad szárazon a nevetéstől, szóval bátran váltsunk majd jegyet erre a zsarus vígjátékra. Május 14-től vetítik a mozik.

TORRENTE 5. - A KEZDŐ TIZENEGY (16)

Magyarországi bemutató: 2015. május 14.
Rendező: Santiago Segura
Szereplők: Santiago Segura, Alec Baldwin, Carlos Areces, Neus Asensi, Chus Lampreave
Hazai forgalmazó: ADS

Szintén Május 14-én fut be hozzánk Santiago Segura (Bűbáj és kéjelgés, Manolete) által alakított Torrente legújabb része, amit maga a címszereplő rendezett, de még a forgatókönyv is az ő keze alatt forgott. A feslett erkölcsű rendőr kiszabadul a börtönből, és egy kaszinó kirablására készül szedett-vedett bandájával. Várhatóan most is az alpári poénok és a káromkodásoké lesz a főszerep, ha az előbbi részeket vesszük alapul. Ráadásul sikerült meglepő módon Alec Baldwin (Mindörökké rock, Egyszerűen bonyolult) urat is megnyerni egy mellékszerepre. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

MAD MAX - A HARAG ÚTJA (16)

Magyarországi bemutató: 2015. május 21.
Rendező: George Miller
Szereplők: Tom Hardy, Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult, Nathan Jones
Hazai forgalmazó: InterCom

Mad Max végre visszatér a mozikba és látványosabb, mint valaha. George Miller a harmadik rész után 30 évvel később újra elhozza a rajongóknak a kultikus karaktert és sivatagi hangulatot. Bár érthető okokból kifolyólag Mel Gibson helyett most Tom Hardy (A 44. gyermek, Piszkos pénz) bújt Max Rockatansky bőrébe. Az előzetesek még inkább felcsigázták a rajongókat, így várhatóan hatalmas élménnyel lehetnek gazdagabbak, akik beülnek majd a Mad Max - A harag útja című filmre a mozikba.

TÖKÉLETES HANG 2. (12)

Magyarországi bemutató: 2015. május 21.
Rendező: Elizabeth Banks
Szereplők: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Katey Sagal, Brittany Snow, Alexis Knapp, Anna Camp, Skylar Astin
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Nem mehetünk el szó nélkül a Tökéletes hang második része mellett. Dalos pacsirtáink visszatérnek a nagysikerű zenés film folytatásában. A rendező ezúttal az első rész egyik sztárja és producere, Elizabeth Banks (Az éhezők viadala, Másnaposok szerencséje) lesz. Természetesen Anna Kendrick (Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap, Vadregény) és Rebel Wilson (Lánybúcsú, Tökéletes hang) sem hiányozhat a főszereplők közül. Ezt a filmet leginkább a csajok várják jobban, de a pasik is ugyanúgy nagyokat derülhetnek.

HOLNAPOLISZ (12E)

Magyarországi bemutató: 2015. május 28.
Rendező: Brad Bird
Szereplők: Britt Robertson, Hugh Laurie, George Clooney, Kathryn Hahn, Pierce Gagnon
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Május végénn érkezik George Clooney (Gravitáció, Műkincsvadászok) főszereplésével készült Holnapolisz, amit Brad Bird (Mission: Impossible - Fantom protokoll, L'ecsó) rendezett, amiben egy a világból kiábrándult egykori gyerekzseni, és a fiatal intelligens Casey veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Ami pedig ott vár rájuk, az örökre megváltoztatja őket és a világot is. Érdekesnek tűnik a történet és a szereplőgárda miatt adhatunk neki egy sanszot. Hab a tortán, hogy Doktor House-t alakító Hugh Laurie (Az utca királyai, Stuart Little kisegér) is felbukkan benne.

POLTERGEIST: KOPOGÓ SZELLEM (18)

Magyarországi bemutató: 2015. május 28.
Rendező: Gil Kenan
Szereplők: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris, Nicholas Braun, Kennedi Clements, Kyle Catlett
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Májusban sem maradhatunk horror nélkül, május végén besuhan a magyar mozivásznakra a Poltergeist: Kopogó szellem. Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket megszólítja egy hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejéből jön. Aztán hamarosan megszállják házukat a szellemek. Sablonos sztori, de az előzetesek hatásosak, így reménykedhetünk, hogy A Lazarus hatást hamar el tudja feledtetni velünk a Poltergeist.

SERENA (16)

Magyarországi bemutató: 2015. május 28.
Rendező: Susanne Bier
Szereplők: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Sean Harris, Toby Jones 
Hazai forgalmazó: Vertigo

A Serena című film egy régi módi melodráma, amiely Ron Rash regénye alapján készült, Jennifer Lawrence és Bradley Cooper a főszereplésével. Észak-Karolina hegyei között az 1920-as évek végén George és Serena, az ifjú szerelmes pár elkezdik kiépíteni birodalmukat. Serena be akarja bizonyítani, hogy nem kevesebb a férfiaknál, fát vág, megküzd a csörgő-kígyóval, és helyt áll a pusztában. A hatalom a pár kezében van, és nem engedik, hogy bárki az útjukba álljon. Serena időközben rájön George titkára és meg akarja változtatni saját sorsát, és innentől kezdve a szenvedélyes házasság egy drámai leszámolásba fullad. Jól tudjuk, hogy a Lawrence-Cooper duó (A napos oldal) mindig izgalmasnak ígérkezik, így biztosak lehetünk abban, hogy ismét lenyűgözőek lesznek együtt.

A kínálat vegyes, de annál izgalmasabb. Mi ezeket a filmeket várjuk leginkább májusban. Rangsort nem állítunk, de arra kíváncsiak vagyunk Ti melyik filmre fogtok jegyet váltani?

Megosztás facebookon