asdf

Ezeket a filmeket érdemes megnézni júniusban a moziban (2018)

  • Szerző: MoziStar
Beindult a nyár és a filmrajongók könnyed filmek közül válogathatnak kedvükre júniusban is. Ha hűsítő szórakozásra vágysz, akkor íme néhány jó kis film, amit érdemes lesz megnézni.

2018_június_mozi_ajanlo

JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 7.

Rendezte: Antonio Bayona
Főszereplők: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ted Levine, Daniella Pineda, James Cromwell, Jeff Goldblum, Toby Jones
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM. Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum. 

SZERELEMBE GURULVA (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 7.

Rendezte: Franck Dubosc
Főszereplők: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, Gérard Darmon, Caroline Anglade
Hazai forgalmazó: Hungaricom

Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés. Lehet-e mentség a szerelem a hazugságra? Meddig tartható fenn a szerepjáték egy párkapcsolatban és milyen áron? És persze: mi mindenre vagyunk képesek a szerelemért? A kapuzárási pánikból menekülő Jocelyn barátait is elképesztő helyzetekbe sodorva mozgat meg hatalmas energiákat, hogy elnyerje Florence kegyeit. Bájos, kedves, vicces és nagyon francia. Pont, mint az Életrevalók.

ÖRÖKSÉG (16)

Magyarországi bemutató: 2018. június 7.

Rendezte: Ari Aster
Főszereplők: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd, Mallory Bechtel, Zachary Arthur
Hazai forgalmazó: Vertigo Media

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség? 

AZ ÉLET NAPOS OLDALA (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 14.

Rendezte: Felix Herngren, Mans Herngren
Főszereplők: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin
Hazai forgalmazó: Vertigo Media

Üdvözöljük a svéd hétköznapokban! Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt. A karakterekben és abszurd helyzetekben pedig egy kicsit mindenki magára ismerhet. Az azonos című tévé show Svédországban korszakos sikert ért el. A belőle készült mozifilm a skandináv országok egyik kedvence volt, hetekig szerepelt a mozis toplistákon. Svédországban minden idők legjobb nem-karácsonyi indulását produkálta, összesen több mint 1 millió ember látta, amivel népszerűbb volt még a legfrissebb Star Wars-filmnél is. Az élet napos oldala rendezője, Felix Herngren a svéd filmszakma sokoldalú figurája, sikeres tévésorozatok, filmek, reklámok rendezője, producere, emellett színészként is fel-feltűnik. Nevéhez fűződik a Magyarországon is nagy sikerrel vetített A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt elkészítése. A filmet három kategóriában jelölték a svéd filmszakma díjára, a Guldbagge-díjra (közönségdíj, színésznő, smink).

GOTTI (16)

Magyarországi bemutató: 2018. június 14.

Rendezte: Kevin Connolly
Főszereplők: John Travolta, Spencer Lofranco, Kelly Preston, Ella Bleu Travolta, Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince, Lydia Hull
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

A szegény olasz-amerikai családból való John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítását. Miközben szerető apa és férj, aki mindent megtesz a családjáért, kegyetlen és könyörtelen gengszterként híresül el a városban, akit tisztelnek és rettegnek az emberek. A legnagyobb és legerősebb szervezetté változtatja a Gambinokat még ha ezért át is kell gázolnia törvényen és emberen egyaránt. 

KUTYAPARÁDÉ (6)

Magyarországi bemutató: 2018. június 14.

Rendezte: Raja Gosnell
Főszereplők: Will Arnett, RuPaul, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Stanley Tucci, Shaquille O'Neal
Hazai forgalmazó: InterCom

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett). A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét. 

TÚL SZEXI LÁNY (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 14.

Rendezte: Abby Kohn, Marc Silverstein
Főszereplők: Amy Schumer, Michelle Williams, Busy Philipps, Naomi Campbell, Tom Hopper, Emily Ratajkowski
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is. 

VISSZA A GYÖKEREKHEZ (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 14.

Rendezte: Dany Boon
Főszereplők: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arné, Valérie Bonneton, Guy Lecluyse, François Berléand, Pierre Richard
Hazai forgalmazó: ADS Service

A sikeres építész Valentin D azt állítja magáról, hogy árva, mert szégyelli, hogy családja fémhulladékok adás-vételből él Észak-Franciaországban. Hamarosan azonban felbukkannak a rokonok, és minden a feje tetejére áll. 

FELELSZ VAGY MERSZ (16)

Magyarországi bemutató: 2018. június 21.

Rendezte: Jeff Wadlow
Főszereplők: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arné, Valérie Bonneton, Guy Lecluyse, François Berléand, Pierre Richard
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

A Blumhouse Productions (Boldog halálnapot, Tűnj el!, Széttörve) új thrillerében egy ártatlannak induló "felelsz vagy mersz" játék halálosra fordul, amikor valaki - vagy valami - elkezdi megbüntetni azokat, akik hazudnak, vagy nem merik megtenni, amit választottak. 

KSZI, SIMON (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 21.

Rendezte: Greg Berlanti
Főszereplők: Nick Robinson, Alexandra Shipp, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító. 

MERÜLÉS A SZERELEMBE (16)

Magyarországi bemutató: 2018. június 21.

Rendezte: Wim Wenders
Főszereplők: James McAvoy, Alicia Vikander, Alexander Siddig, Celyn Jones, Reda Kateb
Hazai forgalmazó: ADS Service

Egy ablaktalan szobában Afrika keleti partjainál James More-t dzsihadista harcosok tartják fogva. Több ezer kilométerre Grönlandon Danielle Finders mini tengeralattjáróval készül az óceán fenekére merülni. Gondolataikban mindketten az előző év karácsonyára emlékeznek vissza, amikor egy francia strandon történő véletlen találkozásuk heves és tartós romantikus kapcsolatot eredményezett. 

OCEAN'S 8. - AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE (12)

Magyarországi bemutató: 2018. június 21.

Rendezte: Gary Ross
Főszereplők: Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna, Cate Blanchett, Katie Holmes, Zayn Malik, Helena Bonham Carter, Matt Damon
Hazai forgalmazó: InterCom

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala - amelyet történetesen egy hűtlen expasija (Damian Lewis) szervez. De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina. 

SICARIO 2. - A ZSOLDOS (16E)

Magyarországi bemutató: 2018. június 28.

Rendezte: Stefano Sollima
Főszereplők: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Matthew Modine, Catherine Keener, Isabela Moner
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül... 

Megosztás facebookon