asdf

Ezeket a filmeket érdemes megnézni júliusban a moziban (2018)

  • Szerző: MoziStar
Júliusban, ha nem a nyaralás lesz a programod, akkor van egy jó hírünk: ez a hónap is bővelkedik igazán szórakoztató filmekben. Nem lesz hiány szerelemből, látványból és jó poénokból. Íme néhány film, ami szuper mozi élményt nyújt minden kikapcsolódni vágyónak.

2018_július_mozi_ajánló

A HIHETETLEN CSALÁD 2. (6)

Magyarországi bemutató: 2018. július 5.

Rendezte: Brad Bird
Főszereplők: Bob Parr / Mr. Incredible hang - Craig T. Nelson, Helen Parr / Elastigirl hang - Holly Hunter, Lucius Best / Frozone hang - Samuel L. Jackson, Violet Parr hang - Sarah Vowell, Evelyn Deavor hang - Catherine Keener, Jack-Jack Parr hang - Eli Fucile
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezte. A Pixar kereken huszadik egész estés filmje júliusban kerül a mozikba. A teljes játékidő 125 perc a Bao kisfilmmel együtt.

EGY BURKA, EGY NADRÁG (12)

Magyarországi bemutató: 2018. július 5.

Rendezte: Sou Abadi
Főszereplők: Félix Moati, William Lebghil, Camélia Jordana, Anne Alvaro, Predrag Miki Manojlović
Hazai forgalmazó: Mozinet

Amikor a férfi igazán szerelmes, ha kell, a burkát is magára ölti, hogy láthassa elzárt kedvesét. Egy jemeni idénymunka után muszlim fundamentalistaként tér vissza Mahmoud Párizsba. Szent küldetése, hogy Allah segítségével utat mutasson erkölcstelennek bélyegzett húgának, és eltiltja őt a barátjától. A szerelmesek azonban mindent elkövetnek, hogy láthassák egymást: a fiú burkát öltve érkezik a lopott randevúkra. A terv bejön, csak éppen van egy kis bökkenő: az álca annyira jól sikerül, hogy Mahmoud beleszeret...

Az Egy burka, egy nadrág nagyon is aktuális kérdés köré szőtt, hamisítatlan francia vígjáték, amely bebizonyítja, hogy a szerelemhez vezető út nem ismer határokat.

HAVEROK HARCA (16)

Magyarországi bemutató: 2018. július 5.

Rendezte: Jeff Tomsic
Főszereplők: Ed Helms, Jeremy Renner, Rashida Jones, Jon Hamm, Leslie Bibb, Isla Fisher, Annabelle Wallis
Hazai forgalmazó: InterCom

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.

Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.

Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.

PAPÁS BABÁS (16)

Magyarországi bemutató: 2018. július 5.

Rendezte: Maxime Govare
Főszereplők: Vincent Elbaz, Laurence Arné, Jean François Cayrey, Grégory Fitoussi, Juliette Pivolot
Hazai forgalmazó: ADS Service

Biztos mindenki ismer olyan férfit, aki bár elmúlt harminc, még mindig úgy éli az életét, mint egy kamasz. Eltudjátok képzelni Őt óvóbácsi szerepben?A negyven éves, de korával ellentétben totálisan infantilis Adrient dobja a nála fiatalabb, családra vágyó Maude. Elvégre ki akarna gyereket egy gyerektől? Hogy bizonyítsa rátermettségét, a férfi úgy dönt, bölcsődét nyit, amivel egy teljesen valószerűtlen tanulási élményben lesz része.

SODRÓDÁS (12E)

Magyarországi bemutató: 2018. július 5.

Rendezte: Baltasar Kormákur
Főszereplők: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne
Hazai forgalmazó: Freeman Film

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret. 

FELHŐKARCOLÓ (12)

Magyarországi bemutató: 2018. július 12.

Rendezte: Rawson Marshall Thurber
Főszereplők: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Pablo Schreiber, Roland Moller, Noah Taylor
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött. 

HOTEL TRANSYLVANIA 3. - SZÖRNYEN RÉMES VAKÁCIÓ (6)

Magyarországi bemutató: 2018. július 12.

Rendezte: Genndy Tartakovsky
Főszereplők: Dracula (hang) - Adam Sandler, Mavis (hang) - Selena Gomez, Frankenstein (hang) - Kevin James, Jonathan (hang) - Andy Samberg, Wayne (hang) - Steve Buscemi, Murray (hang) - Keegan Michael Key, Griffin (hang) - David Spade
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.

Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

MAMMA MIA! SOSE HAGYJUK ABBA (12)

Magyarországi bemutató: 2018. július 19.

Rendezte: Ol Parker
Főszereplők: Meryl Streep, Lily James, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey). 

A HANGYA ÉS A DARÁZS (12E)

Magyarországi bemutató: 2018. július 26.

Rendezte: Peyton Reed
Főszereplők: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Judy Greer, Walton Goggins, Michael Douglas, Michael Pena
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és  Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.

ESCOBAR (16)

Magyarországi bemutató: 2018. július 26.

Rendezte: Fernando León de Aranoa
Főszereplők: Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard, Óscar Jaenada, Julieth Restrepo, Fredy Yate, Ricardo Niño
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is. 

Megosztás facebookon