asdf

Ezek a filmek várnak ránk szeptemberben a moziban (2017)

  • Szerző: MoziStar
Beköszöntött a hűvös idő és az iskolába is becsengettek, a mozikban pedig rengeteg jó film lesz, amelyeket érdemes lesz megnézni.

mozi-ajanlo-2017-szeptember

RENEGÁTOK (16)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 7.
Rendezte: Steven Quale
Főszereplők: Sullivan Stapleton, Charlie Bewley, Sylvia Hoeks, J.K. Simmons
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

CSÁBÍTÁS (16)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 7.
Rendezte: Sofia Coppola
Főszereplők: Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Angourie Rice, Oona Laurence, Addison Riecke
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Az amerikai polgárháború idején járunk. A fogságba esett, sebesült északi katonát a konföderációsok egy bentlakásos leányiskolában tartják bezárva. A fogoly megpróbálja belopni magát az ott élő magányos nők szívébe. A nők előbb egymás, majd a katona ellen fordulnak...Thomas Cullinan több síkon is izgalmas regénye ezúttal Sofia Coppola rendezésében kerül új megvilágításba, Colin Farrell, Elle Fanning, Nicole Kidman és Kirsten Dunst főszereplésével.
 


AZ (18)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 7.
Rendezte: Andres Muschietti
Főszereplők: Bill Skarsgard, Finn Wolfhard, Nicholas Hamilton, Steven Williams
Hazai forgalmazó: InterCom

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

WIND RIVER - GYILKOS NYOMON (16)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 7.
Rendezte: Taylor Sheridan
Főszereplők: Elizabeth Olsen, Jeremy Renner, Jon Bernthal, Gil Birmingham
Hazai forgalmazó: Vertigo Média

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.

AMERIKAI BÉRGYILKOS (16E)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 14.
Rendezte: Michael Cuesta
Főszereplők: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Scott Adkins
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Mitch Rapp (Dylan O'Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.

ÚJRA OTTHON (12)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 14.
Rendezte: Hallie Meyers-Shyer
Főszereplők: Reese Witherspoon, Candice Bergen, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

A nemrég elvált Alice (Rewse Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik három feltörekvő fiatal filmessel, akik épp producert és nem mellesleg albérletet keresnek. Amikor anyja (Candice Bergen) unszolására Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházba, meglepően jól alakulnak a dolgok. A kibővített családi idillbe azonban váratlanul betoppan a volt férj (Martin Sheen), aki hirtelen nem is tudja melyikükre legyen jobban féltékeny.

A LEGO NINJAGO FILM (6E)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 21.
Rendezte: Charlie Bean
Főszereplők: Lloyd hangja-Dave Franco, Sensei Wu hangja-Jackie Chan, Koko hangja-Olivia Munn, Garmadon hangja-Justin Theroux, Kai hangja-Michael Pena, Zane hangja-Zach Woods, Nya hangja-Abbi Jacobson, Cole hangja-Fred Armisen, Jay hangja-Kumail Nanjiani
Hazai forgalmazó: InterCom

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
 


KINGSMAN - AZ ARANYKÖR (12E)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 21.
Rendezte: Matthew Vaughn
Főszereplők: Taron Egerton, Channing Tatum, Jeff Bridges, Colin Firth, Julianne Moore, Pedro Pascal, Halle Berry, Mark Strong
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat.  Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

VIKTÓRIA KIRÁLYNŐ ÉS ABDUL (12)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 21.
Rendezte: Stephen Frears
Főszereplők: Judi Dench, Ali Fazal, Michael Gambon, Eddie Izzard, Olivia Williams
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Az Oscar-díjas Judy Dench új filmje különleges igaz történet egy szokatlan barátságról Viktória királynő jelentős uralkodásának kései éveiből. Abdul Karim, a fiatal tisztviselő Indiából Angliába utazik, hogy részt vegyen a királynő Arany Jubileumán, és meglepve tapasztalja, hogy maga a királynő veszi pártfogásába. Amikor a királynő elkezdi firtatni régóta birtokolt posztjának korlátait, váratlan és elkötelezett szövetség jön létre közte és a férfi közt, és olyan lojálisak egymáshoz, hogy az udvartartás és a belső körök megpróbálják szétzúzni ezt a viszonyt. Ahogy a barátság mélyül, a királynő új szemmel kezdi látni a világot, és boldogan nyeri vissza emberi mivoltát.

TULIPÁNLÁZ (16)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 28.
Rendezte: Justin Chadwick
Főszereplők: Dane DeHaan, Alicia Vikander, Christoph Waltz, Cara Delevingne, Jack O'Connell, Tom Hollander
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

A fiatal és tehetséges festő (Dane DeHaan) beleszeret egy boldogtalan férjes asszonyba (Alicia Vikander) miközben a vagyonos férj (Christoph Waltz) megbízásából a közös családi portrét készíti. A film Deborah Moggach azonos című regénye alapján készült.

 

EGYENESEN ÁT (16E)

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 28.
Rendezte: Niels Arden Oplev
Főszereplők: Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland, Diego Luna, Kiersey Clemons, Charlotte McKinney, James Norton
Hazai forgalmazó: InterCom

Néhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük, és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket. De lassacskán rá kell jönniük, hogy a bátorságuk vakmerőség volt. Átjutottak a túloldalra, és sikerült visszajönniük, de valami olyasmit hoztak magukkal, amire nem készültek fel. A halál ott marad velük, és hiába élnek, nem tudnak megszabadulni tőle… A 90-es évek egyik legizgalmasabb pszicho-thrillerét álmodták újra és pörgették fel a fiatal alkotók – akik az akkori film egyik sztárját, Kiefer Sutherlandet is meggyőzték, hogy a modern változatban is térjen vissza.

Megosztás facebookon