asdf

Ezek a filmek várnak ránk júniusban a moziban (2017)

  • Szerző: MoziStar
A nyári meleg megérkezett és a filmrajongók jobbnál jobb filmek közül válogathatnak kedvükre júniusban is. Ha hűsítő szórakozásra vágysz, akkor íme néhány jó kis film, amit érdemes lesz megnézni.

moziajánló_2017_junius

WONDER WOMAN (12)

Magyarországi bemutató: 2017. június 1.
Rendezte: Patty Jenkins
Főszereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Elena Anaya, Lucy Davis
Hazai forgalmazó: InterCom

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit. Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba. Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...

A MÚMIA (12)

Magyarországi bemutató: 2017. június 8.
Rendezte: Alex Kurtzman
Főszereplők: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Sofia Boutella, Courtney B. Vance
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat. A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

ROMAZURI (16)

Magyarországi bemutató: 2017. június 8.
Rendezte: Philippe de Chauveron
Főszereplők: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein, Cyril Lecomte, Nanou Garcia, Mirela Nicolau
Hazai forgalmazó: Cinetel

Vajon te hogy reagálnál, ha egy kilenctagú roma család a szomszédodba költözne? És ha a kertedbe? Majd a nappalidba? A ROMAZURI (Á Bras ouverts) című francia vígjátékban ez történik ugyanis a felesége szoknyája mögött élő, mérsékelten sikeres, szabad szellemű íróval, Jean Etienne Fougerole-lal (Christian Clavier), akinek új könyve, a Tárt karokkal aktuális témát boncolgat: nyújts segítséget a rászorulóknak! Egy tévévita során egy harcias újságíró felszólítja Fougerole-t, hogy a nagy szavak helyett mutasson példát! A műsoron fellelkesülve másnap reggel egy kilenctagú roma család jelenik meg Fougerole villája előtt, akiket a jómódú család ezek után kénytelen mosolyogva, tárt karokkal vendégül látni. A vendégeskedés lassan együttéléssé nyúlik, megannyi mulattató helyzetet szül, és olyan változásokat hoz az elit franciák életébe, melyeket legvadabb álmaikban sem gondoltak volna...

JUPITER HOLDJA (16)

Magyarországi bemutató: 2017. június 8.
Rendezte: Mundruczó Kornél
Főszereplők: Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Mónika, Cserhalmi György, Mucsi Zoltán, Szabó Kimmel Tamás
Hazai forgalmazó: InterCom

A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.

VERDÁK 3. (6E)

Magyarországi bemutató: 2017. június 15.
Rendezte: Brian Fee
Főszereplők: Owen Wilson
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

VOLT EGYSZER EGY VENICE (6E)

Magyarországi bemutató: 2017. június 15.
Rendezte: Robb Cullen, Mark Cullen
Főszereplők: Famke Janssen, Jason Momoa, Bruce Willis, John Goodman, Elisabeth Röhm, Adam Goldberg
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

Steve Ford magánnyomozó élete teljesen összeomlik, amikor a hírhedt alvilági banda ellopja imádott kutyáját, Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet azt sem könnyíti, hogy közben egy bosszúszomjas szamoai testvérpár, egy uzsorás ostoba bérencei és még számos kétes fazon is a nyomában van. Steve azonban annyira bepöccen, hogy bármire hajlandó azért, hogy visszaszerezhesse szeretett kutyáját.

TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAG (12E)

Magyarországi bemutató: 2017. június 22.
Rendezte: Michael Bay
Főszereplők: Mark Wahlberg, Sir Anthony Hopkins, Stanley Tucci, Josh Duhamel, Isabela Moner, Optimus Prime hangja - Peter Cullen, Gemma Chan
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAGban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


ÉLESÍTVE (16)

Magyarországi bemutató: 2017. június 22.
Rendezte: Michael Apted
Főszereplők: Noomi Rapace, Orlando Bloom, John Malkovich, Michael Douglas, Toni Collette
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.

GRU 3. (6)

Magyarországi bemutató: 2017. június 29.
Rendezte: Pierre Coffin, Kyle Balda
Főszereplők: Gru / Dru hangja - Steve Carell, Margo hangja - Miranda Cosgrove, Balthazar Bratt hangja - Trey Parker, Kevin the Minion / Bob the Minion / Stuart the Minion / Additional Minions / Evil Minions hangja - Pierre Coffin, Clive hangja - Andy Nyman, Edith hangja - Dana Gaier, Lucy hangja - Kristen Wiig
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

NYOMD, BÉBI, NYOMD (16)

Magyarországi bemutató: 2017. június 29.
Rendezte: Edgar Wright
Főszereplők: Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm, Jamie Foxx
Hazai forgalmazó: InterCom

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg - de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát. De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni...

ELVÁLASZTHATATLANOK (16)

Magyarországi bemutató: 2017. június 29.
Rendezte: Edoardo De Angelis
Főszereplők: Angela Fontana, Marianna Fontana, Antonia Truppo, Toni Laudadio, Peppe Servillo, Gaetano Bruno
Hazai forgalmazó: Cinenuovo

Daisy és Viola ikrek, mindketten gyönyörű tizennyolc éves lányok. Az egyetlen gond, hogy testük egy pontján a csípőjüknél össze vannak nőve, vagyis születésüktől fogva sziámi-ikrekként élnek. Mindketten nagyszerűen énekelnek, így helyi rendezvényeken, esküvőkön, születésnapokon lépnek fel. Lényegében ezzel ők tartják el az egész családjukat. Az egyik fellépésük után találkoznak egy orvossal, aki megvizsgálja őket, és megállapítja, hogy az ikrek műtéttel szétválaszthatók. Látszólag ez egy jó hír, ám ennek a családban mégsem örül mindenki.

Megosztás facebookon