asdf

Ezek a filmek várnak ránk decemberben a moziban (2017)

  • Szerző: MoziStar
Már hagyomány, hogy, ha december, akkor Star Wars, de szerencsére a messzi galaxison túl is lesznek filmek, amelyeket érdemes lesz megnézni az év utolsó hónapjában.

mozi-ajanlo-2017-december

MEGJÖTT APUCI 2. (12)

Magyarországi bemutató: 2017. december 7.
Rendezte: Sean Anders
Főszereplők: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába.


ESZEVESZETT ESKÜVŐ (12)

Magyarországi bemutató: 2017. december 14.
Rendezte: Eric Toledano, Olivier Nakache
Főszereplők: Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Vincent Macaigne, Suzanne Clément
Hazai forgalmazó: Mozinet

Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a kastély és a park minden szegletében tökéletes ünnepi hangulatnak kell uralkodnia, a többszáz vendégnek és persze a maximalista, kőgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után viszont kártyavárként kezd összedőlni az este. Max pedig csak a fejét kapkodja, hogyan tudná megakadályozni a teljes káoszt és megmenteni a nászt.


AZ IGAZI CSODA (12)

Magyarországi bemutató: 2017. december 14.
Rendezte: Stephen Chbosky
Főszereplők: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Izabela Vidovic
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás - de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van...


STAR WARS - AZ UTOLSÓ JEDIK (12E)

Magyarországi bemutató: 2017. december 14.
Rendezte: Rian Johnson
Főszereplők: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern, Benicio del Toro
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.


DOKTOR KNOCK (12E)

Magyarországi bemutató: 2017. december 21.
Rendezte: Lorraine Levy
Főszereplők: Omar Sy, Ana Girardot, Alex Lutz, Audrey Dana, Sabine Azéma
Hazai forgalmazó: Vertigo Media

Az ötvenes években egy szélhámos érkezik egy bájos kis francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát. Doktor Knock karizmatikus és megnyerő férfi, ezért gyorsan nagy népszerűségre tesz szert, s meggyógyít mindenkit, legyen az illető beteg, vagy egészséges. Az egyébként egészséges falu lakóinak ravaszul mindenféle egzotikus (képzeletbeli) betegségeket talál ki, s az emberek lassan, de biztosan erősen hipochonderek lesznek. Majd minden megváltozik, amikor Doktor Knock találkozik egy vonzó fiatal nővel.

JUMANJI - VÁR A DZSUNGEL (12)

Magyarországi bemutató: 2017. december 21.
Rendezte: Jake Kasdan
Főszereplők: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Bobby Cannavale, Madison Iseman
Hazai forgalmazó: InterCom

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge "elveszti teste felső ötven centijét", cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.


BŐRPOFA (X)

Magyarországi bemutató: 2017. december 28.
Rendezte: Julien Maury, Alexandre Bustillo
Főszereplők: Stephen Dorff, Lili Taylor, Nicole Andrews, Finn Jones, James Bloor , Vanessa Grasse
Hazai forgalmazó: Freeman Film

1965-ben, Texasban négy zavarodott és erőszakos tinédzser megszökik egy elmegyógyintézetből, és magukkal hurcolnak egy szép, fiatal ápolónőt is. Megindul utánuk a hajtóvadászat, amelyet a lánya halála miatt bosszúszomjas helyi seriff (Stephen Dorff) vezet. Hamarosan előkerül a motoros fűrész is, és olyan borzalmak várnak a fiatalokra, melyek hatására egyikükből vérengző szörnyeteg válik, akit ma mindenki úgy ismer, a Bőrpofa.

EGY SZENT SZARVAS MEGGYILKOLÁSA (12E)

Magyarországi bemutató: 2017. december 28.
Rendezte: Yorgos Lanthimos
Főszereplők: Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Alicia Silverstone
Hazai forgalmazó: Vertigo Media

Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására. 

TÖKÉLETES HANG 3. (12)

Magyarországi bemutató: 2017. december 28.
Rendezte: Trish Sie
Főszereplők: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Ruby Rose, Brittany Snow
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a Tökéletes hang szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb bevételt hozó nyitó hétvégéjét tudhatja magáénak a zenés film műfajában.

Megosztás facebookon