asdf

Ezek a filmek várnak ránk augusztusban a moziban (2017)

  • Szerző: MoziStar
Tombol a nyár, a forróság és jobbnál jobb filmek pörögnek a moziban. Ha hűsítő szórakozásra vágysz, akkor ezeket a filmeket ne hagyd ki augusztusban.

mozi-ajanlo-2017-augusztus

MINDEN, MINDEN (12)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 3.
Rendezte: Stella Meghie
Főszereplők: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek... még ha mindent el is veszíthetnek.

A SETÉT TORONY (12)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 3.
Rendezte: Nikolaj Arcel
Főszereplők: Matthew McConaughey, Idris Elba, Tom Taylor
Hazai forgalmazó: InterCom

Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O'Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.

ANNABELLE 2. - A TEREMTÉS (18)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 10.
Rendezte: David F. Sandberg
Főszereplők: Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto, Anthony LaPaglia
Hazai forgalmazó: InterCom

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának... 

PAPPA PIA (12E)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 15.
Rendezte: Csupó Gábor
Főszereplők: Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Stohl András, Reviczky Gábor, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Mózes András, Miller Dávid
Hazai forgalmazó: InterCom

Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb és hatalmasabb - és néhány nagyra nőtt, kopaszra borotvált alkalmazottja kíséri mindenhova. Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb - és habozás nélkül hívja a haverjait. A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget. A kedvük jó, az esélyeik rosszak - de ha egy romantikus vígjátékban mindenki zenész és/vagy szerelmes, akkor bármi megtörténhet. És addig is szól néhány ismerős, mégis egészen átalakult sláger... 

AZ ÍGÉRET (12)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 17.
Rendezte: Terry George
Főszereplők: Charlotte Le Bon, Christian Bale, Oscar Isaac, James Cromwell
Hazai forgalmazó: Vertigo Media

Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal orvostanhallgató, egy amerikai újságíró és egy csodálatosan szép nő között. A nő és a kegyeiért versengő férfiak egy idő után már saját életükért is versenyt futnak a háttérben mind jobban forrongó fegyveres konfliktusban, s kalandos útjuk során igyekeznek épségben elhagyni az országot. 

A MOGYORÓ-MELÓ 2. (6)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 17.
Rendezte: Callan Brunker
Főszereplők: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát. A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot. 

AMITYVILLE - AZ ÉBREDÉS (16)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 24.
Rendezte: Franck Khalfoun
Főszereplők: Bella Thorne, Thomas Mann, Jennifer Jason Leigh, Cameron Monaghan
Hazai forgalmazó: InterCom

1974-ben megmagyarázhatatlan, hatszoros gyilkosság történt az Ocean Avenue 112 alatt. Az elkövetőt elfogták, elítélték, ám számos részlet tisztázatlan maradt. És azóta egyre több a ház körül az érthetetlen jelenség, baleset és halál... Joan viszont boldog. A három gyerekét egyedül nevelő anya (Jennifer Jason Leigh) spórolásból költözik az elhagyott házba: a nagy fia évek óta kómában fekszik, és ez nagyon sokba kerül. De attól kezdve, hogy elhelyezkednek új otthonukba, egyre furcsább dolgokkal találkoznak. A beteg srác ikernővére, Belle (Bella Thorne) nyomozni kezd, és lassacskán megérti, hogy szörnyű titkok között élnek. És hamarosan azzal is kénytelen szembenézni, hogy a ház él: és nem tűri, hogy ellentmondjanak neki...

SOKKAL TÖBB MINT TESTŐR (16E)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 24.
Rendezte: Patrick Hughes
Főszereplők: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra. A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai "vakáción" a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie... de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni. 

BARRY SEAL - A BESZÁLLÍTÓ (16)

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 31.
Rendezte: Doug Liman
Főszereplők: Domhnall Gleeson, Tom Cruise, Jesse Plemons, Lola Kirke, Sarah Wright
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre. A filmet Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith) rendezte.

Megosztás facebookon