asdf

Ezek a filmek várnak ránk áprilisban a moziban (2017)

  • Szerző: MoziStar
Az április az igazi popcorn mozik hónapja, amit az ínyenceknek alaposan ki kell használnia, mert májusban gőzerővel indul a nagy blockbuster szezon.

2017_aprilis_mozi_ajanlo

BRAZILOK (16)

Magyarországi bemutató: 2017. április 6.
Rendezte: Rohonyi Gábor, M. Kiss Csaba
Főszereplők: Fekete Ernő, Schmied Zoltán, Nagy Dániel Viktor, Bánki Gergely, Lakatos Erik, Bergendi Barnabás, Dóra Béla, Lakatos Csaba, Lakatos Renátó, Farkas Franciska, Mészáros Blanka, Dobó Kata, Gáspár Laci, Anger Zsolt, Schell Judit
Hazai forgalmazó: InterCom

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret. De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak. És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai. De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül... és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik. 

VÉN RÓKÁK (12)

Magyarországi bemutató: 2017. április 6.
Rendezte: Zach Braff
Főszereplők: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Christopher Lloyd
Hazai forgalmazó: InterCom

Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.  Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. 
És újra átélik, milyen fiatalnak lenni... 

HALÁLOS IRAMBAN 8. (16)

Magyarországi bemutató: 2017. április 13.
Rendezte: F. Gary Gray
Főszereplők: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, Vin Diesel, Kurt Russell, Michelle Rodriguez
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük. A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.

AMERIKAI PASZTORÁL (16)

Magyarországi bemutató: 2017. április 13.
Rendezte: Ewan McGregor
Főszereplők: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning
Hazai forgalmazó: Mozinet

Meddig bízzon meg egy szülő a gyerekében? És mi az, amit még megbocsáthat neki? Philip Roth Pulitzer-díjas regényéből készítette el Ewan McGregor a rendezői bemutatkozását, amelyben az amerikai álom egy postahivatal felrobbanásával hirtelen szertefoszlik. Seymour (Ewan McGregor - Trainspotting I-II., Star Wars I-III. rész) egykor a gimnáziumi focicsapat sztárja volt, a helyi szépségkirálynőt (az Oscar-díjas Jennifer Connelly - Egy csodálatos elme, Rekviem egy álomért) vette feleségül, és az álompárnak hamarosan gyönyörű kislánya született, Meredith. Seymour mintaszerű és irigylésre méltó élete akkor vesz drámai fordulatot, amikor Meredith (Dakota Fanning - Világok harca, Nevem Sam) csatlakozik egy radikális csoporthoz, amely a vietnámi háború elleni tiltakozásként a terrorizmustól sem riad vissza. Amikor a kisváros postahivatalát a postamesterrel együtt felrobbantják és Meredith eltűnik, az FBI a lányt teszi felelőssé. Seymour persze nem tudja elfogadni az egyértelműnek tűnő látszatot és magánnyomozásba kezd Meredith után. 

BÉBI ÚR (6)

Magyarországi bemutató: 2017. április 13.
Rendezte: Tom McGrath
Főszereplők: Anya hangja - Lisa Kudrow, Bébi hangja - Alec Baldwin, Francis E. Francis hangja - Steve Buscemi, Older Tim/Narrator hangja, -Tobey Maguire, Apa hangja - Jimmy Kimmel
Hazai forgalmazó: InterCom

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

DESIERTO - AZ ÖRDÖG ORSZÁGÚTJA (18)

Magyarországi bemutató: 2017. április 20.
Rendezte: Jonás Cuarón
Főszereplők: Gael García Bernal, Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo
Hazai forgalmazó: Pannonia Entertainment 

Egy csapat bevándorló megpróbál átkelni a mexikói határon, hogy eljusson az Egyesült Államokba, azonban útjukat állja egy távcsöves puskával felszerelt, önjelölt "igazságosztó", akit nem kevés rasszista indulat fűt. Kíméletlen macska-egér játék kezdődik a sivatagban, amely során a zsigeri feszültség egy perce sem szűnik... 

TŰNJ EL! (16)

Magyarországi bemutató: 2017. április 20.
Rendezte: Jordan Peele
Főszereplők: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

Most, hogy Chris (Daniel Kaluuya, Sicario - A bérgyilkos) és a barátnője, Rose (Allison Williams, Csajok) elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra. Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is... 

BYE BYE MAN - A RETTEGÉS NEVE (16)

Magyarországi bemutató: 2017. április 27.
Rendezte: Stacy Title
Főszereplők: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot... De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből? 

A KÖR (12)

Magyarországi bemutató: 2017. április 27.
Rendezte: James Ponsoldt
Főszereplők: Karen Gillan, Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését... 

ELVESZVE PÁRIZSBAN (12)

Magyarországi bemutató: 2017. április 27.
Rendezte: Fiona Gordon, Dominique Abel
Főszereplők: Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva, Pierre Richard
Hazai forgalmazó: ADS Service

Fiona, egy kanadai könyvtáros kisasszony levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol. És a katasztrófák sora ezzel még nem ért véget, mert a lányt üldözni kezdi a szerelmével egy levakarhatatlan hajléktalan. 

Megosztás facebookon